گراتین پاستا با بادمجان

مواد مورد نیاز:

1- بادمجان                                            2 عدد

2-پاستا  صدفی یا فرمی دلخواه                 1 بسته

3- سیب زمینی پخته                               2 عدد متوسط

4-گوشت چرخکرده                                     250 گرم

5-رب گوجه فرنگی                                    2 ق س

6-قارچ برش خرده                                      200 گرم

7-فلفل پاپریکا رنگی در صورت تمایل             نصف 1 عدد

8-سس سفید                                           2 پیمانه

9- پیاز                                                     1 عدد

10-تخم مرغ                                              1 عدد

11-پنیر رنده شده گودا یا هر پنیری که خوب ذوب شود  250 گرم

12-پودر نان سوخاری ترجیحا درشت برای پوشش       2 تا 3 ق س

13- نمک وفلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

بادمجانها را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید نمک بپاشید و بگذارید بماند تا تلخی آن برود سپس با آب سرد بشویید و خوب خشک کنید .کمی زرد چوبه به انها بمالید و انها را سرخ کنید و کنار بگذارید.

پیاز را در ماهیتابه خرد کنید و سرخ کنید گوشت را درون پیاز داغ ریخته و سرخ کنید تا قهوه ای شود.فلفل دلمه ای را نگینی سرخ کنید و همراه گوشت سرخ کنید .قارچهارا درون گوشت بریزید و سرخ کنید تا آب ان تمام شود رب را بریزید و  همراه با بقیه مواد سرخ کنید نمک و فلفل آن را اندازه کنید کمی آب بریزید و بگذارید بپزد تا آب آن تمام شود و به روغن بی افتد 50 گرم از پنیر را داخل آن بریزید و هم بزنید .

پاستا را بر طبق دستور مندرج بر روی بسته بپزید و آب کش کنید. 

سس سفید را درست کنید نمک و فلفل آن را اندازه کنید 3 قاشق از آن را برداشته و کنار بگذارید بقیه  آن را در یک ظرف بزرگ گود بریزید 1 عدد تخم مرغ را درون ان بی اندازید و خوب هم بزنید پاستا  را هم که خوب آب آن رفته است درون ظرف بریزید .نصف از پنیر باقی مانده را داخل ظرف بریزید و خوب هم بزنید 

ته ظرف نسوزی را خوب چرب کنید  و 3 قاشق  سس سفید را ته آن بریزیدو سیب زمینی های پخته را پوست کنده و حلقه کنید و ته ظرف و بر روی سس سفید  بچینید.بادمجانها را روی آن بچنید گوشت آماده را بر روی بادمجانها بریزید.

پاستای آغشته به سس سفید را روی بادمجانها ریخته و روی آن را با پنیر بپوشانید و پودر سوخاری را بر روی آن بریزید.

ظرف گراتن را در فر از پیش داغ شده با درجه 175 تا 180  بگذارید. تا سطح آن طلایی شود بین 30 تا 40 دقیقه.

پودر سوخاری برای طلایی شدن و زیباتر شدن سطح گراتن است.

من به جای سس سفید از 2 پیمانه ماست معمولی + 2 عدد تخم مرغ استفاده کردم که این ایده را هم از دوست عزیزم لاله وبلاگ سبزو ترش گرفتم.بسیار خوشمزه شد ضمن اینکه به رژیمی بودن نزدیکتر است.چشمک

در صورت تمایل میتوانید قسمت گوشت را حذف کنید و غذایی کاملا گیاهی میل کنید.

میتوانید به جای گوشت قرمز از گوشت چرخکرده مرغ استفاده کنید.

میتوانید از سبزیجاتی مانند قارچ , نخود سبز و ذرت در لایه جای گوشت استفاده کنید. 

/ 13 نظر / 182 بازدید
نمایش نظرات قبلی
اچ بی

مرغ چرخکرده نداریم راستش! اگه چرخ گوشت رو بخوام کار بندازم مامانم حالمو میگیره! [نیشخند] اون فلافل هم خوبه اما میترسم بد در بیاد! سخت نیست؟ وا نمیره؟ میگیین لطفا دستورشو؟ با مرغ ریش ریش نمیشه کاری کنم؟ آخه از همه راحتتره! [خمیازه]

negin

یعنی من هر چی بادمجون بخورم سیر نمی شم که.... دستت درد نکنه. ه هفته ست خودموبستم به بادمجون. آخه نمی دونی چقدر نازند. خودم با دست خودم چیدم. کشک بادمجون- قیمه بادمجون- رتتویی- میرزا قاسمی- و ........ دستت درد نکنه. برای سفرم برداشتم اونجا بی بادمجونی نکشم

اچ بی

واااااای این خیلی خیلی خوشگله! من تنبل نیستم [خنثی] راستش چون رئیس آشپزخونه نیستم و اختیار کامل ندارم قدرت ریسکم پایینه! حالا بذارین برم خونه خودم همه اینارو درست میکنم [مغرور]

غزل

لذت بردم از این همه سلیقه مایل به تبادل لینک هستی عزیزم؟[گل]

یک حسنا بانو هستم

مژگان جون دستت درد نکنه واقعا کیمیاگری میکنی[بغل][ماچ] ممنون از این دستور میگو سوخاری[خوشمزه]

ساناز

سلام مژگان جان وبلاگت خیلی عالیه موفق باشی من شما رو لینک کردم شماهم دوست داشتی منو با عنوان طعم خوش آشپزی لینک کن

نگبن

سلام مژقان خیلی عالی

جواد

سلام یه سوال داشتم شیشلیک روی زغال بهتر میشه یا داخل فر؟ ممنون میشم جواب بدید مرسی

بهناز

مژگان جان مرسی از دستور غذایی ، عزیزم خیلی روان و راحت توضیح میدی این اواین انتخاب غذایی من از وبلاگته امیدوارم همسرم خوشش بیاد ، مرسی که وقت میزاری