چیلی کن کارنه

مواد لازم برای4 نفر:

1-گوشت چرخ کرده                                  500گرم
2-گوجه فرنگی                                  
       400 گرم
 

3-لوبیا چیتی پخته شده یا کنسرو آن            400 گرم                      

 4-سیر                                                  3 حبه

5-پیاز بزرگ                                            1 عدد

6-اورگانو ( در صورت تمایل)                        1 ق چ                                                                                                                                                               

7-رب گوجه فرنگی                                     2 ق س                                   
8- فلفل پاپریکا یا دلمه ای قرمز                     1 عدد کوچک                           
9-پودرتخم گشنیز                                      1/2 ق چ      
10-پودرفلفل قرمز یا چیلی درسته               1 تا  2 ق چ (بسته به ذائقه)یا 1 عدد
11-نمک                                                     به میزان لازم
12-پودر فلفل سفید                                 1/2 ق چ
13-پودر زیره سیاه                                     1 ق چ

14- پودر پاپریکا                                        1 ق چ

15-شکر                                                1 ق چ

16- پنیر چدار رنده شده در صورت تمایل برای تزیین   2 ق س

17- گشنیز خرد شده در صورت تمایل برای تزیین     2  ق س

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید.پاپریکا را نگینی خرد کنید و دانه های آن را بگیرید.سیر را ریز خرد کنید.اگر از چیلی(فلفل قرمز) درسته استفاده میکنید آنرا از وسط باز کرده دانه های آن را بگیرید و ریز خرد کنید(دستهایتان را بعد از کار کردن با فلفل بشویید)گوجه ها را با شوک حرارتی پوست گرفته و خرد کنید.بعد از آماده سازی مواد اولیه در   یک ماهی تابه روغن بریزید(از 4 ق س تا بیشتر بنا بر تمایل)داغ که شد پیاز را درون آن ریخته و سرخ کنید پس از کمی طلایی شدن سیر را اضافه کنید کمی تفت دهید .گوشت را اضافه کنید تفت دهید تا قهوه ای شود رب را هم اضافه کرده  و خوب تفت دهید..ادویه ها (فلفلها زیره پودر گشنیز و پودر پاپریکا ) را بریزید و تفت دهید .فلفل پاپریکا را هم بریزید تفت دهید.اکنون نوبت گوجه هاست آنها را داخل مواد ریخته و بگذارید خوب نرم شود لوبیا ها را اضافه کنید. آب به مواد اضافه کنید بگذارید تا 25 دقیقه بپزد و جا بیافتد.شکر سرکه نمک و فلفل را به آن اضافه کنید هم بزنید و بعد از یکی دو جوش ارگانو ( در صورت تمایل) را بریزید و بعد از هم زدن از روی حرارت بردارید.برای تزیین روی آن میتوانید از پنیر رنده شده چدار یا پارمزان استفاده کنید و روی آن هم گشنیز خرد شده بریزید.از فلفل خرد شده رنگی نیز میتوانید استفاده کنید. آن را با چلوی سفید یا با نان تاکو یا ترتیلا سرو کنید.نوش جان

نکات:در مکزیک گاهی به جای شکر از یک تکه بسیار کوچک شکلات استفاده میکنند.کوچک در حد نیم سانت

 .میتوانید هنگام سرو بر روی آن 1 قاشق خامه ترش بریزید و بر روی خامه پنیر چدار رنده شده بریزید.در صورت تمایل میتوانید قارچ سرخ کرده نیز در چیلی کن کارن خود بریزید.                                                 در صورت تمایل میتوانید از آب لیمو ترش هم استفاده کنید.

/ 5 نظر / 65 بازدید
رضاپور

سلام. به روزم. علاوه بر مطالب وبلاگ دوتا پست خارق العاده هم هست که دوست دارم جدا گانه برات لینکش رو بذارم. http://funnymail.persianblog.ir/post/185 ---- http://funnymail.persianblog.ir/post/124 منتظرتون هستم. بهاری باشید

ندا

17 نوع مواد اولیه چقدر زیاد برای همین ادویه های متنوعشه که اینقدر خوشمزه میشه اینطور نیست مژگان جون

meha

سلام من چندال سوال دارم که نمیدونم جوابشونو از کجا پیدا کنم گوجه رو چجوری شک میدین؟ و اینکه پاپریکارو عطاری ها دارن؟ اورگانو چیه؟ خامه ی ترش؟؟؟!! یعنی چی؟ من خودم عاشق ادویه ام وقتی دیدم اینهمه ادویه داره این غذا خیلی خوشم اومد.میخام حتما درست کنم! ممنون میشم راهنمایی کنی.

اکرم

باید خیلی دوست داشته باشم ممنون مژگان جووووووون

meha

وای مرسی چقد چیز بلدی!!! وبلاگتو اد کردم که همیشه بخوتم