یلدا مبارک!

با اب انار+پودر ژلاتین + پودر شکر مایه ژله را اماده کنید(میتوانید از پودر ژله هم استفاده کنید ). 3 تا 4 قاشق سوپخوری دانه انار در ظرف های یک نفره ,(که بهتر است شیشه ای باشد تا رنگ دسر پیدا باشد ,) بریزید و با قاشق  مقدار ی (مثلا حدود 5 تا 6 قاشق) از مایه ژله که کمی خنک شده است روی انارها بریزیدو بگذارید در یخچال تا بگیرد.در این فاصله مایه چیز کیک انار را درست کنید(در پایین صفحه دستور ان آمده است) و بعد از گرفته شدن ژله مقداری از مایه چیز کیک را روی ژله بریزید و  مجددا بگذارید در یخچال تا خودش را بگیرد در نهایت باز از ژله باقی مانده با قاشق و آهسته بر روی چیز کیک ریخته و مقداری دانه انار هم روی ان ریخته و بگذارید در یخچال تا کامل بسته شود.مقدار دانه انار میتونه کم و زیاد بشه.میتوانید دانه های انار را روی چیز کیک هم ریخته و بعد ژله را به ان اضافه کنید.

دستور چیز کیک انار صورتی:

1- خامه فرم گرفته                1 پیمانه

2-پنیر خامه ای یا ماسکارپونه   200 گرم

3-پودر ژله انار                 1 بسته

4-پودر شکر                   4 قاشق سوپخوری

 

ابتدا پودر ژله را در 3/4 پیمانه اب جوش خوب حل کنید.(اگر بخواهید چیز کیکتان سفت تر شود میتوانید از 1/2  پیمانه استفاده کنید)و بگذارید در دمای اتاق تا خنک شود.خامه فرم گرفته و پنیر خامه ای و پودر شکر را خوب با همزن مخلوط کنید و در انتها ژله سرد شده را به ان اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بلا فاصله بر روی ژله انارتان که از قبل داخل یخچال گذاشته بودید و خودش را گرفته بریزید(کم یا زیاد مقدار چیز کیک به اختیار خودتان است)البته جا برای مرحله دوم ریختن ژله انار بگذارید.

.این دسر برای کسانی که حوصله درست کردن کراست چیز کیک را ندارند و یا اصلا انرا دوست ندارند عالیست.اگر از مایه چیز کیک اضافه ماند انرا داخل ظرفهای کوچک بریزید و کمی سس انار درست کنید و روی ان بریزید و از طعم خوب یک چیز کیک بدون کراست لذت ببرید.

برای درست کردن سس انار :اب انار + پودرنشاسته +پودر شکر

ابتدا آب انار و پودر شکر را روی حرارت بگذارید .سپس نشاسته را در مقداری اب انار اضافی حل کنید و کم کم به اب انار روی حرارت اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا گوله نشود.بعد از چند جوش قبل از اینکه خیلی سفت شود انرا از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. غلظت آن باید مانند  یک سس تقریبا رقیق  باشد  بنابراین نگذارید زیاد بجوشد فقط در حد اینکه نشاسته حل شود و کمی پخته شود. 

/ 10 نظر / 99 بازدید
شبو

مژگان جون آرزو می کنم شب یلدای خوشی رو در کنار عزیزانت بگذرونی! راستی ممنون برای این دسر خوشمزه! [لبخند]

رز

یلدای شما هم مبارک ؛ خیلییی خوبه این دسر و خیلی خوشرنگ ، چقدر هم عکس اولتون زیباست ................

قنادباشی

یلدا مبارک باشه و دسر خوشمزه و خوش رنگتون نوش جانتون انشالله

طاهره

سلام مژگان جان خوبی عزیزم؟ دیگه باید بگم زمستونت مبارک عزیزم منم آپم

لاله

مژگان جون اولا سلام دوما عذرخواهی بابت اینکه اینقدر دیر اومدم اینجا و تبریک یلدام اینقدر با تاخیر شد... سوما گرچه گذشته ولی امیدوارم همیشه خوب و خوش و در کنار عزیزانت شاد باشی و بعد همه اینا مژگان جون چه سفره ی یلدای زیبایی چیدی*** خیلی به من حس گرمی داد امیدوارم سال های سال این شب رو در کنار عزیزانت جشن بگیری قربان تو

لاله

اها چهارما و یادم رفت :)))))))) دسرت خیلی عالی است دست گلت درد نکنه و نوش جونتون ****

لاله

خدا می دونه قصد اذیت ندارم ولی پنجما ام یادم رفت :)) قالب نو مبارک خیلی به دل می شینه ****