بژی نان شیرینی سنتی کرمانشاه


ـ شیر                           ۱ پیمانه

ـ روغن حیوانی         1/3پیمانه

ـ رازیانه                    ۲ق س

ـ شکر                      1/2 پیمانه

ـ آرد             3 1/2 پیمانه تا 4 پیمانه  آرد مخصوص نان سنگک

ـ بکینگ پودر             ۱ قچ

ـ زعفران دم کرده         ۱ق س

ـ روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

ابتدا دانه های رازیانه را در آسیاب به صورت پالسی خرد کنید به صورتیکه پودر نشود.سپس شیر,زعفران دم کرده,روغن,شکر,رازیانه را با هم مخلوط کنید .آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و الک کنید.سپس آنرا داخل مواد قبلی ریخته و هم بزنید سپس ورز بدهید.بعد از آماده شدن خمیر نرم و لطیف آن را داخل یک کیسه فریزر که کم آردپاشی کرده اید بگذارید به مدت 2 ساعت ور بی اید.سپس از خمیر ور آمده به اندازه یک گردو کوچک بردارید و با وردنه به شکل دایره باز کنید سپس آنرا لوله کرده و در روغن سرخ کنید.در اصل این شیرینی با روغن کرمانشاهی آماده میشود که عطر و طعم فوق العاده ایی به این شیرینی میدهد.

  من به جای روغن کرمانشاهی یا حیوانی از کره ذوب شده استفاده کردم و تقریبا 1 ق س  بیشتر کره ریختم. در ضمن  بعضی از شیرینی ها را قالب گرد زدم و  به همان صورت سرخ کردم که انها نیز شکل بامزه ای داشتند  و مانند توتک شده بودند.در ضمن من با کمی پودر قند و دارچین انها را پوشش دادم.

 

/ 2 نظر / 114 بازدید

سلام دست شما درد نکنه , خیلی خوب شده , نوش جان

نانالت

خیلی مزخرف بود