کیک شیر عسلی

مواد مورد نیاز:

1-آرد                                    2  1/2 پیمانه

2-شیر عسلی                        400 گرم 1 قوطی

3-کره ذوب شده یا روغن مایع     1 پیمانه

4-بیکینگ پودر                           2 قاشق چ

5-جوش شیرین یا نمک میوه         1 قاشق چایخوری

6-وانیل  اکسترکت                     2 ق چ

7-آب پرتقال                              1 پیمانه

 

طرز تهیه:

آرد را با جوش شیرین و بیکینگ پودر مخلوط کنید و 3 بار الک کنید.انرا در

یک کاسه بزرگ بریزید و وسط انرا گود کنید .روغن مایع یا کره ذوب شده را

وسط گودی بریزید شیر عسلی و آب پرتقال را هم اضافه کنید.(هانیه جان

در اینجا توضیح داده اند که اگر اب پرتقال ندارید 1 پیمانه آب گرم را با دو

قاشق سوپخوری سرکه سفید مخلوط کنید و داخل مواد بریزید و از اب

پرتقالهای اماده که فقط اب شکرند استفاده نکنید.م خودم اب پرتقال بدون

شکر سن ایچ داشتم به همان 2 قاشق سرکه اضافه کردم و استفاده

کردم)با همزن دستی شروع کنید هم بزنید تا مخلوط شوند.خیلی هم

نزنید  فقط همین که خوب با هم مخلوط شوند کافیه.چون اب پرتقال و

جوش شیرین با ترکیب شدن و واکنش اسید با جوش شیرین باعث پف

کیک میشوند و با هم زدن زیاد پف آن میخوابد.قالب((من در قالب کمربندی

دست کردم) خود را خوب چرب کنید و کاغذ روعنی هم بی اندازید و انرا هم

چرب کنید و مایه را داخل قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده 170 تا 180 به مدت 30 تا 40 دقیقه بگذارید.بعد از 25دقیقه حتما انرا با یک خلال دندان

چک کنید اگر چیزی به آن نچسبیده بود انرا بیرون بی اورید.کیکی بسیار

لطیق و ترد است برای جابه جایی ان از داخل قالب احتیاط کنید. من روی

انرا با پودر قند تزیین کردم.شما با هرچه دوست داشتید تزیین کنید.

نکته:چون فن فر روشن بود کمی روی آن برشته شده  برای همین پس از

گذشت نیمی از پخت میتوانید فن را خاموش کنید.

 

 

بافت کیک را ببینید چقدر پوک و عالیست

/ 5 نظر / 110 بازدید
طاهره

من هنوز کیک بدون تخک کرغ امتحان نکردم واقعا طعمش خوبه؟ کیکت هم خیلی خوشگله دستت طلا

طاهره

منظورم تخم مرغ بود[زبان]

هانی شف

خیلی خیلی خیلی عالی شده عزیزم..نوش جونتون...

مریم

سلام منظورتون ازشیرعسلی چیه شیروعسلوقاطی کنیم ی؟؟؟؟؟؟؟؟

زری

با سلام خدمت همه ی دوستان [ماچ] یه سوال داشتم از عزیزان : وانیل اکسترکت همون وانیل شکریه آیا ؟ [متفکر]