بیسکوییت دارچینی(مکزیکی)

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         مواد لازم:                                                                                           

1-کره                                        1/2 پیمانه( 115 گرم)

2-شکر                                      2 ق س

3-ارد سفید                                1 پیمانه (115 گرم)

4-پودر دارچین                             1/4 ق س

5-گردو یا فندق خرد شده             3 ق س

6-پودر شکر(پودر قند) الک شده      1/4 پیمانه (25 تا 30 گرم)

7- ارد ذرت (سفید و نرم)               1/4 پیمانه (50 گرم)

8- سفیده تخم مرغ                      1 عدد

طرز تهیه:

فر را با دمای 160 سانتی گراد یا 325 فارنهایت گرم کنید.کره و شکر را در کاسه ای ریخته و با هم زن خوب بزنید تا نرم و لطیف شود.(در این مرخله خوب همزدن مواد بسیار مهم است هر چه بهتر مخلوط شود شیرینی ترد تر میشود)آرد سفید و ذرت و دارچین را با هم مخلوط کرده و الک کنید به تدرج به مایه کره و شکر اضافه کنید.خمیر به دست امده را به ارامی با نوک انگشتان ورز دهید تا نرم و لطیف شود. خمیر را به 20 یا 25 گلوله  تقسیم کنید انها را گرد کرده و داخل سینی فر بچینید کمی روی انرا فشار دهید .سفیده تخم مرغ را کمی  با چنگال هم بزنید و کمی روی گلوله بمالید(میتوانید با قلم مو یا با انگشت این کار را انجام دهید )مغزهای خرد شده را روی نانها قرار دهید و به مدت30 تا 35 دقیقه برای گلوله های بزرگتر و 15 تا 20 دقیقه برای گلوله ها ی کوچکتر در فر بگذارید. سپس انها را از فر بیرون اورده و داغ داغ در پودر شکر(خاکه قند)بغلطانید.                                                                                                                                                   

/ 0 نظر / 425 بازدید