فریتاتای مرغ و سبزیجات (Frittata)

مواد لازم :


1-پیازچه(قسمت سبز و سفید)  حلقه ای خرد شده  1 پیمانه

2-فلفل دلمه ای رنگی خرد شده        جمعاً 1پیمانه

3-هویج نیم پز و خرد شده                  1/2پیمانه

4-نخود فرنگی پخته شده                   1/2 پیمانه

5-سیب زمینی پخته و خرد شده            1 پیمانه

6-گشنیز و ریحان خرد شده                1/2 پیمانه

7-مرغ پخته و خرد شده                        1 1/2 پیمانه

8-آرد                                                 1 1/2 ق س

9- قارچ خرد شده                                 1 پیمانه

10-تخم مرغ درشت                              5 عدد

11- نمک و فلفل به میزان لازم

12-روغن زیتون یا روغن مایع برای سرخ کردن و تفت دادن

طرز تهیه:

ابتدا در ماهی تابه ای مقداری روغن زیتون یا روغن مایع بریزید و روی حرارت بگذارید. پس

از گرم شدن به ترتیب ابتدا قارچهای خرد شده را تفت دهد تا اب ان کشیده شود سپس

پیازچه ها را تفت دهید، پس از اینکه کمی نرم شد، به ترتیب فلفل دلمه ای رنگی و

هویج  نیم پزو نخود سبز پخته و لوبیا سبز  پخته و سیب زمینی پخته و گشنیز و ریحان

خرد شده را اضافه کنید و پس از ریختن هر کدام، مواد داخل ماهی تابه را مخلوط کنید و تفت دهید. 


در آخر، مرغ پخته را اضافه کنید و هم بزنید.

و بالاخره در آخرین مرحله  آرد، نمک و فلفل  را نیز به مواد اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.و بگذارید کمی سرد شود

تخم مرغ ها را جداگانه در کاسه ای بشکنید و خوب بزنید.

مواد پخته و تفت داده شده  که سرد شده است را داخل تخم مرغ ها بریزید و حدود 3

دقیقه با چنگال خوب هم بزنید تا تخم مرغ ها کف کند.

ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید و مقدار دیگری روغن  در آن بریزید تا کاملاً داغ شود.

سپس مخلوط سبزیجات و تخم مرغ را در روغن بریزید و روی آن را صاف کنید.

پس از 5 دقیقه، حرارت زیر تابه را کم کنید و در ظرف را  بگذارید .

پس از آنکه مطمئن شدید یک طرف کوکو سرخ شده، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. 

 

 

این غذا را میتوانید در یک ظرف مستطیلی درست کنید تا با برش زدن به صورت 4 گوش تنوعی در تزیین غذا داشته باشید.چون اکثر مواد فریتاتا پخته است میتوانید انرا ضخیم تر نیز درست کنید که بسیار زیباتر خواهد بود .چون سبزیجات رنگارنگ به ان زیبایی خاصی میدهد.

 

در فریتاتا شما میتوانید از سبزیجات دلخواه  و یا گوشت دلخواه یا ژامبون استفاده کنید . 

 

 

 

 

 
 

/ 13 نظر / 116 بازدید
نمایش نظرات قبلی
طاهره

به به دهنم آب افتاد دلم به تاپ تاپ افتاد :) چیکار میکنه این مژگان خانم گل آفرین خیلی خوشمزه س منم آپم

سپيده

سلام مژگان جون اول كه اسم غذا رو خوندم خيلي سخت بود به نظرم اما وقتي دستورو خوندم ديدم اين كه شبيه كوكوي خودمونه. دستت درد نكنه به خاطر غذاهاي جديدي كه آموزش ميدي[قلب][ماچ]

negin

دستت دردنکنه عالیه خواهر..... بیا اون طرفهااااااااااااااااااا

آرمین

من چایی دارچینیو هستم[تایید] سال جدیدو بهتون تبریک میگم دوست داشتی به وبلاگ منم سرس بزن خواستی تبادل لینک هم کنیم http://31536000.persianblog.ir/ بای

eli banoo

سلام دوستم خوشحال میشم تبادل لینک کنیم منو با عنوان آشپز هنرمند لینک کنید و خبرم کنین لینکتون کنم بوس عیدتون هم مبارک

مرجان

شمش طلا جایزه ببرید سلام دوستای خوبم 1. یک دونه عصاره زعفرون الیت بخربد 2. جلدشو به صندوق پستی 131851185 بفرستید 3. یک شمش طلا برنده بشید توی وب سایت من و الیت هم اگه عضو بشین هر ماه به 22 نفر جایزه نتبوک، تبلت، کتاب آشپزی سامان گلریز و بسته هدیه برنده می شین. برنده های قبلی رو ببینید:http://www.manoelite.com/index.php/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%82%D8%B1%D8%B9%D9%87-%DA%A9%D8%B4%DB%8C.html برای ثبت نام کیلیک کنید:http://www.manoelite.com/index.php/component/comprofiler/registers.html

رویا دهقانی

سلام عزیزم.خیلی خوشمزه نشون میده حتما درستش میکنم.خوشحال میشم به وب تازه کار من سر بزنی عزیزم.موفق باشی وخوشبخت.

ندا

خوب بود ولی من یه غذایی می خوام که ساده وقتی از بیرن میام سریع اونو اماده کنم بازم مرسی[شوخی]