ترتیلای خانگی با سس سالسا

مواد مورد نیاز:

 

1-آرد ذرت                          150 گرم

2-آرد سفید                       50 گرم

3-روغن زیتون                     4 ق س

4-پاپریکا                           1/2 ق چ

5-پودر فلفل قرمز                بنابر ذایقه از 1/2 ق  چ تا  1 و حتی  11/2 ق چتعجب

6- نمک                            1/2 ق چ

7- زرد چوبه                       1/2 ق چ

8-آب ولرم                          به میزان لازم

 9- پنیر پارمزان رنده شده     1 تا 2 ق س 

 

توجه داشته باشید که باید از آرد ذرت استفاده کنید که زرد رنگ وکمی زبر است نه از نشاسته ذرت که بسیار نرم و سفید رنگ است. آرد ذرت از آسیاب کردن دانه خشک ذرت به دست می آید.

 

طرز تهیــــــــــــه:

 

ابتدا فر را روی دمای 170 درجه روشن کنید.آرد ذرت،آرد سقید؛فلفل  قرمز ، پاپریکا ، نمک و رزد چوبه را در یک کاسه خوب مخلوط کنید.روغن زیتون را با آن مخلوط کنید. اکنون آب را کم کم اضافه کنید تا خمیری به دست بی آید که به دست نچسبد.(مقدار  استفاده آب متفاوت است و از آردی به آرد دیگر فرق میکند که به خاطر میزان رطوبت آرد است بنابراین ختما آب را کم کم اضافه کنید تا مجبور  نشوید از آرد بیشتر استفاده کنید) .بعد از آماده شدن خمیر میتوانید بلا فاصله آنرا بپزید بنابراین یک تکه از خمیر را بردارید و در سینی فر که قبلا آنرا کمی چرب کرده اید بگذارید و روی آن یک کیسه فریزر بگذارید و با وردنه آنرا نازک کنید.هر چه نازک تر کنید  ترتیلای شما ترد تر میشود.سپس روی ان پنیز پارمزان بریزید و کمی با دست آنرا بر روی خمیر فشار دهید تا  بچسبد.سپس انرا برش دهید(میتوانید  خمیر را به صورت دایره پهن کنید و سپس برشهای مثلثی به آن بدهید و یا به صورت ساده و مستطیل برش بدهید)و  به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل فر گرم شده بگذارید. ترتیلا ها باید ترد و طلایی روشن بشوند  میتوانید  آنها را مرتب چک کنید. فقط مرا قب باشید نسوزند و قهوه ای نشوند.  هنگام پخت سینی اول روی خمیر را بپوشانید تا خمیر خشک نشود.

روی خمیر میتوانید به جای پنیر از سبزی مانند شوید یا ارگانو ، پاپریکا،کنجد؛ سیاه دانه و یا خشخاش  استفاده کنید.

بعد از سرد شدن آن را با سالسا( دستور انرا میدهم) یا هر نوع دیپ دیگر میل کنید.

 .مثلثی با پنیر پارمزان                                                                                                                                                               مستطیل با پودر پاپریکا     

 

 تصاویر زیباسازی وبلاگ،قالب وبلاگ،خدمات وبلاگ نویسان،آپلودعکس، کد موسیقی، روزگذر دات کام http://roozgozar.com

 طرز تهیه سالسا:

مواد مورد نیاز:

1-گوجه فرنگی نگینی ریز خرد شده    6 عدد

2-   حبه سیر له و پوره شده             2 تا 3 عدد

3-فلفل سبز دانه گرفته و ریز خرد شده  2 عدد

4-پیاز ( ترجیحا قرمز)                          1 عدد کوچک

5-روغن زیتون                                 2 ق س

6- آب 1 عدد لیمو ترش

7- نمک، فلفل سیاه و پودر فلفل قرمز بنا بر ذایقه

8- مقداری جعفری و گشنیز ریز خرد شده

 

طرز تهیه:

تمام مواد را در یک کاسه خوب با هم مخلوط کنید و بگذارید 12 ساعت در یخچال بماند تا مزه ها خوب با هم ترکیب شوند.سپس انرا با ترتیلای خودتان میل کنید. نوش جان.

 

 

 
تصاویر زیباسازی ، کد موسیقی ، قالب وبلاگ ، خدمات وبلاگ نویسان ، تصاویر یاهو ، پیچک دات نت www.pichak.net

 

 

 

/ 0 نظر / 38 بازدید