ســــــــــــوهـــــــــان عســـــــــــــــــلـــــــــــــــــی

   

ســــــــــــوهـــــــــــــــان عــــســـــلــــــــــــــــــی

مواد مورد نیاز:

1-عسل                                    2 ق س

2-خلال بادام                               1 پیمانه

3-آب                                         1/2 لیوان

4-شکر                                      1 پیمانه

5-کره                                        100 گرم

6- زعفران                                  1/2 ق چ

 

طرز تهیه:

شکر، عسل و آب را روی حرارت قرار دهید و حدود 10 دقیقه بجوشانید.خلال بادام را اضافه کنید کمی که خلال بادام برشته شد کره را به آن اضافه کنید و بگذارید مایه پخته شودزعفران را در یک قاشق آب حل کنید و به مایه اضافه کنید و مایه را  کمی هم بزنید(زیاد هم نزنیدچون روغن آن جدا می شود) در این زمان مایه مانند کف است.پس یک ظرف کوچک آ ب یخ کنار دستتان بگذارید و مقداری از مایه را داخل اب بریزید و با دندان انرا امتحان کنید هر زمان که مایه ترد و شکننده بود و به دندان نچسبید انرا داخل سینی فر یا ظرف فلزی مانند ظرف پخت شیرینی که از قبل انرا چرب کرده اید بریزید و به سرعت با قاشق چرب شده یا وردنه تفلونی چرب شده انرا پهن کنید روی ان مغز پسته خلال شده بریزید و باز به ارامی کمی روی انرا فشار دهید که پسته ها داخل سوهان کمی فرو روند و بچسبند(البته شکل دهی آن بنا بر سلیقه شما میتواند متفاوت باشد و میتوانید به صورت قاشق قاشق داخل سینی بریزید)سپس همانطور که هنوز داغ و نرم است انرا به صورت مربع یا مستطیل با یک چاقوی تیز برش دهید. و پس از سرد شدن از همان نقاطی که برش داده اید بشکونید و داخل ظرف بگذارید. در تمام مراحل پخت بسیار مراقب باشید چون مواد سوهان  عسلی بسیار داغ است.

 

 تصاویر زیباسازی وبلاگ،قالب وبلاگ،خدمات وبلاگ نویسان،آپلودعکس، کد موسیقی، روزگذر دات کام http://roozgozar.com

 

 با تشکر از خانم گلزار منش عزیز.لبخند

 

                                                                                                 

 تصاویر زیباسازی وبلاگ،قالب وبلاگ،خدمات وبلاگ نویسان،آپلودعکس، کد موسیقی، روزگذر دات کام http://roozgozar.com

 

 

 

 

 
/ 0 نظر / 79 بازدید