چیز کیک مارس

مواد لازم :
1- بیسکوییت پتی بور                1 و نیم بسته
2-کره ذوب شده                        130 گرم
3-شیر                                     2 ق س
4-خامه                                     300 گرم
5- پنیر ماسکارپونه یا خامه ای کم نمک  200 گرم
6-ژلاتین                                       3.5 ق چ
7-شکلات مارس                              150 گرم (3 عدد )
8-شکر برای کارامل                          100 گرم
9-خامه برای سس کارامل                  1/2 پیمانه
10-خامه برای لایه رویی                     3 ق س
11-آب اناناس                                   1/2 لیوان
طرز تهیه:
بیسکوییتها را پودر کنیم و با کره ذوب شده و شیر مخلوط کنید.(من خودم همیشه وقتی کراست را درست میکنم و داخل قالب پهن میکنم به مدت 10 دقیقه داخل فر 170 درجه میگذارم و بعد بیرون میاورم میگذارم سرد شود و بعد داخل یخچال میگذارم تا خودش را بگیرد اینطوری کراست تردتر و بهتری خواهید داشت االبته کراست من همیشه با بیسکوییت ساقه طلاییست و با کمی پودر نارگیل) و داخل قالب کمربندی که کف انرا کاغذ روغنی چرب شده انداحته اید پهن کنید.و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.در این فاصله اب اناناس را با اب رقیق کنید تا 1 لیوان شود ژلاتین را با ان مخلوط کنید داخل ظرفی بریزید و بر روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین حل شود.شکر را توی یک قابلمه کارامل کنید  وقتی به یک رنگ خرمایی خوش رنگ رسید خامه دومی یعنی 1/2 پیمانه را درون شکر کارامل شده بریزیدو هم بزنید تا خوب حل شود و سس کارامل اماده شود.در یک ظرف بزرگتر خامه  اولی یعنی 300 گرم را بریزید و با همزن بزنید تا سبک شودپنیر را به ان اضافه کنید و هم بزنید .2/3 از سس کارامل را به این مایه اضافه کنید  و هم بزنید.از مایه ژلاتین حل شده 4 ق س بردارید و بقیه انرا به این مایه اضافه کنید و هم بزنید.1 عدد از شکلاتها تقریبا معادل با 50 گرم را تکه تکه کنید و با این مایه مخلوط کنید و بر روی کراست اماده بریزید و بگذارید داخل یخچال تا خودش را بگیرد.
برای لایه رویی شکلات مارس باقی مانده را با خامه باقی مانده بر روی حرارت بگذارید و 1/3 سس کارامل را که کنار گذاشته اید به همراه 4 ق س ژلاتین باقی مانده به مایه شکلات ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید و بعد از گرفتن لایه اول بر روی ان بریزید و مججدا داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.پس از اماده شدن روی انرا با شکلات ذوب شده تزیین کنید.نوش جان

/ 9 نظر / 143 بازدید
شبو

همین که ادم نگاهش می کنه می تونه بفهمه که چقدر خوشمزه ست! یادم باشه حتما امتحان کنم! دست مژگان جونم درد نکنه برای رسپی خوبش!

مری

سلام به به عالیه مرسی راستی خوشحال میشم با هم تبادل لینک داشته باشیم[گل]

shakiba

به به چه کردین مژگان جان.خسته نباشی عزیزم با یه پست خاص و خوشمزه آپــــم خوشحال میشم بهم سر بزنی.

cookbaker

این چیز کیک با آدم حرف می زنه مژگان جان [قلب]

چیزکیک

سلام، عالی بود و من اینجا اولین جایی بود که ستور تهیه چیزکیک مارس رو میدیدم. همین چیزکیک رو من در فروشگاهها به اسم چیزکیک مارس سیجانی به صورت آماده دیدم. چیزکیک خوشمزه ای بود مخصوصاً برای کسایی که زمان کافی برای پختش رو ندارن. اینم آدرس سایتش هست: http://cookbox.ir

رومت

سلام من از رو دستور شما درست کردم دوتا مشکل یکی اینکه زمانی که به شکر کارامل خامه اصافه میشه باید خیلی سریع هم زد تا شکر گوله نشه که مال من شد. دوم اینکه در مواد لازم بهتره همه چیز رو یه جا بگید خامه ها سه جا گفته شده و این باعث اشتباه میشه وبی در کل ممنون از دستور خوبی که گذاشتید . جالب بود می تونم عکس چیزی که درست کردمم براتون بفرستم ؛-)

هستی

سلام چند تا پست جدید اپ کردم خوشحال میشم نظرتون بدونم منتظرم مرسی

ملاحت

واااي من عاشق چيز كيكممم حتما خووشمزهه سسس[قلب]

باران

سلام با تشکرازلطفتون از بابت آموزش چیز کیک مارس.سوالم اینه که چه مدت باید در یخچال باشه تا خوب خودشو بگیره؟