سس کــــــــــارامــــــل

  

caramel-sauce-9.jpg 

مــــواد مـــورد نیاز:                                                                           شکر                                   1 پیمانه

    کره                                     85 گرم                                            خامه غلیظ                           1/2 پیمانه                                                                                                                                                                                                                               طرز تهـــــیــــــه:                                                                           ابتدا کره و خامه را آماده در کنار دستتان بگذارید چون کوچکترین تاخیر در روند  کار باعث سوختن کارامل می شود.کارامل سازی احتیاج به سرعت داره اگر به دنبال مواد باشید مطمئن باشید شکر شما میسوزه.

شکر را داخل یک قابلمه ضخیم بریزید( در قابلمه های ته نازک شکر قبل از کارامل شدن میسوزد.اگر فکر میکنید شکر شما قبل از اینکه به طور کامل ذوب  میشه ممکنه بدلیل نازک بودن ظرفتان بسوزه میتوانید 2 تا 3 قاشق اب داحل ظرف بریزید.)حرارت را بر روی  متوسط یکنواخت بکذارید..اگر احنیاج بود مواد هم زده شود خیلی آهسته هم بزنید .و زیاد هم هم نزنید که تبدیل به شکرک میشه.به محض آب شدن و شروع به جوشیدن دیگه هم نزنید. و مراقب باشید تا به رنگ کاراملی طلایی درآمد کره را داخل آن بی اندارید و با یک همزن دستی آن را هم بزنید تا کره آب شود.وقتی کره آب شد ظرف را از رو حرارت بردارید  3 ثانیه صبر کنید caramel-sauce-6.jpgو خامه را اهسته داخل ظرف بریزید و به هم زدن ادامه دهید. تا زمانیکه سس یک دست بشود.(اگر ظرف شما ضخیم باشد در این مرحله هنوز ممکنه کارامل غل بزند.)

سس را در دمای اتاق سرد کرده و استفاده کنید.تا 2 هفته هم میتوانید در یخچال نگه دارید.هر بار برای استفاده کمی انرا گرم کنید تا روان شود.  

منبع: http://www.simplyrecipes.com                               

 

 

 

 

 

 

 

  

/ 0 نظر / 100 بازدید