اسنک اسپایسی هندی ( نمک پاره) + سس گوجه فرنگی خانگی

 

 

 

 

 

این اسنک از غذاهای سنتی مردم هند است که در جشنها و فستیوال هایشان درست میکنند و خریداران فراوانی دارد مانند ساموسای هندی.

مواد لازم:

1-آرد سبوس دار  گندم                1 پیمانه(ارد نان سنگک خوب است)

2-آرد سفید                               1 پیمانه

3-زیره درسته                            1/2 ق س

4-دانه رازیانه خرد شده               1/2 ق چ 

5-تخم گشنیز خرد شده              1 ق چ

6-فلفل سیاه خرد شده               1/2 ق چ تا 1 ق چ

7-پودر فلفل قرمز                        1/2 ق چ تا 1 ق چ 

8-پودر سیر                               1 ق چ

9-پودر پیاز                                1/2 ق چ

10-روغن زیتون یا کره ذوب شده     3 ق س

11-بیکینگ پودر                        1 ق چ

12- شیر                                  1/3 پیمانه

13-نمک در حد لازم (چون حالت اسنک داره ممکنه بخواهید از حد معمول کمی خوش نمکتر باشد.)

 

طرز تهیه:

1- ابتدا هر دو نوع آرد را با هم مخلوط کرده و الک کنید.سپس  آرد ,ادویه ها , نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف گود دوباره الک کنید.

2-روغن زیتون یا کره ذوب شده را به آرد اضافه کنید و خوب بخورد آرد بدهید.سپس شیر را کم کم به ان اضافه کنید و مخلوط کنید و کمی با انگشتان ورز دهید تا خمیر نه چندان نرمی بدست بیاید.با این مقدار شیر خمیری اماده می شود که بدست نمیچسبد اما خمیر خیلی نرمی هم نیست. خیلی آرد مصرف نکنید چون خمیرتان سفت می شه و اسنکتان نیز کمی از حالت تردی و نرمی در می آد.

3-اکنون خمیر را مانند گوله گوله های اندازه نارنگی کنید و بر روی سطحی که کمی ارد پاشی شده دونه دونه با وردنه باز کنید و انرا به صورت لوزی یا مربع یا مانند من به صورت مثلثی برش دهید.

4- در یک ظرف مقدار فراوان روغن را داغ داغ کنید و اسنکهای نمک پاره خود را در انها سرخ کنید تا طلایی شوند.حتما بگذارید روغن داغ شود در غیر اینصورت ممکنه اسنک شما درونش خمیر بمونه.

5-بعد از سرخ کردن انها را روی حوله کاغذی یا صافی قرار دهید تا روغن آن پس دهد.

6-انها را با سس سالسا یا سس گوجه فرنگی تند که دستور انرا برایتان در زیر میگذارم و همراه با پنیر خامه ای یا ادویه دار سرو کنید.

7-این اسنک را میتوانید با فلفل بیشتر و یا کمتر درست کنید.به نظر من ادویه آن را هم میتوانید کمی پایین و بالا کنیدو بدانید که ادویه ها واقعا طعم انرا عالی میکنند .

http://daarchin.persianblog.ir/post/36/ سس سالسا

طرز تهیه یک سس گوجه تند :

1- گوجه فرنگی              2 عدد درشت
2-سیر                          3 حبه
3-زنجبیل خرد شده          3 سانت
4-چیلی قرمز یا فلفل قرمز 2 تا 3 عدد
5-گشنیز خرد شده           2 تا 3 ق س
6-روغن زیتون یا مایع        2 تا 3 ق س
7- نمک و فلفل سیاه اسیاب شده به مقدار لازم
طرز تهـــــــــــیـــــــــــ ـه:
پوست گوجه را بوسیله شوک حرارتی بکنید و آن را 4 قسمت کنید. سیر را خرد کنید.فلفل را از وسط باز کنید و تخمهای انرا جدا کنید ( مراقب باشید که بلافاصله دستهایتان را بشورید ) و فلفل ها را هم خرد کنید.سپس روغن را داخل ماهیتابه ریخته و گوجه،فلفل،سیرخرد شده و زنجبیل خرد شده را تفت بدهید تاحدی که همه مواد با هم ترکیب بشوند وسیر تغییر رنگ بدهد. از روی حرارت بردارید و بوسیله غذا ساز ان را پوره کنید. در انتها آن را با گشنیز ریز خرد شده مخلوط کنید. نمک و فلفل انرا اندازه کنید.( در صورت تمایل می توانید 2 ق س روغن زیتون در انتها به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید روغن زیتون اضافی آنرا خوشمزه میکند)

 

/ 8 نظر / 84 بازدید
پرستو

hi chera dasturesho nazashtin[گریه][گریه] mishe tarze tahiye chanta adviye ham bezarid

آنیل

وااای ،دهنم آب افتاد.............منم میخواممم[نیشخند]

سرآشپز مروارید

خیلی وبلگ خوبی دارید اجازه میدهید شما رو لینک کنم اگه مایل بودید خوشحال میشم خبرم کنید تالینکتون کنم ممنونم موفق باشید[گل]

طاهره

مژگان جان این اسنک رو حتما امتحان میکنم ادویه های داخلش عالیه منم عاشق طعم تند این ادویه ها هستم [گل] نوش جانتون گلم

ستایش یانگوم

چقدر خوشگل شده مژگان جونم.دستت درد نکنه.اما خمیرش باید خیلی نازکتر ازاین باشه تا حالت کریسپی پیدا کنه.یعنی داخلش مثل نون نباشه.تازه ظرفات هم خیلی نازن.مبارک باشه[لبخند][ماچ]

هانی شف

این منو قلقلک داده بود که درستش کنم ... مال تو هم خیلی هوس انگیز شده مژگان جونم...نوش جون

shakiba

کلا تو کار هندی مژگان جون.من نمیدونم چرا اسم غذای هندی هم که میاد حالمو بهم میزنه[سبز].البته توهین به غذاهای شما نباشه ها.این غذاها رو که آدم میبینه اصلا مشتاق میشه غذای ایرانیو کنار بذاره بره سراغ اینا!!

صبا

خیلی ببخشید میشه ادرس اینجارو به من بگید دستم خورد سایت بسته شد ولی ارسال نظر که اسم سایتشو با لا نوشته بودی رو نوشتم و فقط از این راه می تونستم ازت ادرس سایت بخوام معذرت میخوام[وحشتناک][خجالت][خواب][فرشته]