ادویه ها و طعمها

ادویه های هندی

 

 

در آشپزی هندی قبل از هر چیز شما باید با ادویه ها و طعمها آشنا شوید و باید بتوانید مزه ها را با هم ترکیب کنید ، به قول یکی از دوستان هندی من:تو باید بتوانی طعمها را با هم دوست کنی آشتی بدهی.

شما در آشپزخانه خودتان باید مانند یک دیپلمات عمل کنید یعنی بتوانید  با ادویه ها حرف بزنید.                                                                  ادویه ها و طعم دهنده ها  را میتوانیم به دو دسته تقسیم کنیم :                                1- ادویه های wet   یا تر                                                              2- ادویه های خشک                                                                

ادویه های تر مانند:پیاز  ، سیر، زنجبیل تازه،فلفل های تازه، و هربهایی مانند:رازیانه، برگ کاری،،گشنیز،نعنا                                               ادویه های خشک مانند:زیره cumin ،تخم گشنیز coriander seed ؛هل cardemom، دارچین cinamon ،میخک cloves ، پودر زنجبیل ginger powder  ، زیره سبز  caraway و ده ها اذویه دیگر                              شما باید  بدانید که کدام ادویه تر با کدام ادویه خشک هماهنگ است    و باید بتوانید براساس میزان مناسب انها را با هم ترکیب کنید.             مقادیر ادویه ها باید متناسب باشد.وقتی می گویند خانم یا اقای X دست پخت خوبی دارد برای این است که حس چشایی قوی دارد یعنی حس قوی برای چشیدن ادویه یک غذا و ترکیب ان.در غیر این صورت ده ها کتاب آشپزی برای اشپزی وجود داره ولی ایا همه آشپز خوب هستند؟                                                                                   این همه پر گویی کردم برای اینکه بگویم شناخت ادویه ها در آشپزی هندی اولین کلید است برای ورود به دنیای اسرار آمیز غذاهای خوشمزه ، تند و پر ادویه هندی

 

 کلیه عکسها ي مربوط به ادويه ها از سایتhttp://visual.merriam-webster.com/  مي باشد.

cinnamon = دارچين

cardamom = هل

nut meg = جوز هندي

fenugreek=تخم شنبليله

cumin=زيره سياه

caraway=زيره سبز

زردچوبه=turmeric 

ginger=زنجبيل

poppy seed= تخم خشخاش

clove= ميخک

curry=کاري

saffron=زعفرا

cayenne chile=فلفل قرمز بسيار تند

allspice=بهارات ادويه اي که همزمان بوي ميخک دارچين هل و انيس مي دهد.

 

 به عمل اوردن ادويه ها 

بهترين راه براي به عمل اوردن ادويه در غذاتفت دادن ان در روغن يا گي(ghee  .درست کردن گي را برايتان بزودي تايپ ميکنم) است.

 

ناتمام............................

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/ 0 نظر / 108 بازدید