اونیون باجی onion bhaji

مواد مورد نیاز:

1- پیاز بزرگ                                  2 عدد

2- آرد لپه یا آرد نخود                        200 گرم

3-آرد برنج                                    2 ق س

4- بیکینگ پودر                              1 ق چ

5- زرد چوبه                                   1 ق چ

6-پودر تخم گشنیز                          1/2 ق چ

7-پودر فلفل قرمز                            1/2 ق چ

8-پودر زیره سیاه                             1/2 ق چ

9- پودر زیره سبز                              1/2 ق چ

10-برگ گشنیز خرد شده                   1/4 پیمانه

11-آب                                             100 میلی 

12- نمک به اندازه دلخواه

13- روعن فراوان برای سرخ کردن

 

طرز تهیــــــــــــــــــه:

اگر آرد لپه آماده نداشتید  خودتان لپه را در آسیاب پودر کنید فقط دقت کنید که کاملا باید نرم شود مانند آرد نخودچی .( البته با آرد نخود چی هم خوب می شود اما آرد لپه به نظر پف بیشتر و مزه بهتری دارد .اگر در خارج از ایران هستید از فروشگاه های هندی میتوانید  gram flour   را از آنها بخواهید)  

آرد لپه را با بیکینگ پودر، آرد برنج و کلیه  ادویه ها و نمک مخلوط کنید و آب را کم کم به آن اضافه کنید تا یک خمیر شلی بدست بی آید اکنون برگهای گشنیز را به آن اضافه کنید .پیاز را از وسط نصف کرده و آن را حلقه حلقه های کمی کمتر از نیم سانت برش دهید و حلقه ها را از هم جدا کنیدو به مایه اضافه کنیدو هم بزنید (یعنی پیازها باید از نظرشکل ظاهری مانند  پیاز داغ بزرگ برش خورده باشند)

مایه شما نباید خیلی سفت شود باید مانند یک ماست تقریبا شل باشد..روغن (تقریبا زیاد باشد)را داغ کنید و باجی ها را با قاشق درون روغن داغ شده بریزید. .(.داغی روغن را هم با نان بسنجید یعنی اگر تکه ای نان انداختید و سریع قهوه ای شد بدانید روغن خیلی داغه و ممکنه غذای شما  بسوزه بدون اینکه پخته شود. اگرنان . در مدت 30 ثانیه سرخ شود در این صورت روغن مناسب سرخ کردن است.) بعد از طلایی شدن آنها را در بی اورید و بر روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن آن گرفته شود. سپس آن را با یک سس تند میل کنید.

 

 

سس  ان را در پست بعدی ببینید.لبخند

/ 5 نظر / 101 بازدید
محمد

سلام تاعات و عباداتتان قبول توجه کنید که این کامنت از طریق سیستم پشتیبانی وبلاگ شما ارسال شده است. سیستم پشتیبانی وبلاگ تان اخیرا یک لینک باکس برای افزایش بازدید طراحی و تاسیس کرده.شما فقط می توانید برای افزایش بازدید از این لینک باکس استفاده کنید و اگر مشاهده شود از لینک باکس دیگری استفاده می کنید وبلاگ شما بدون اطلاع دادن به شما مسدود می شود.پس پیشنهاد می کنیم که از این لینک باکس استفاده کنید ابتدا کد لینک باکس رو در جای مناسبی قرار بدید و بعد روزانه 2 لینک از مطالبتون رو ارسال کنید تا براتون در لینک باکس قرار بدیم. mohammadbox.tk

negin

مرسی خیلی عالیه

ستایش

ای جاااانم تو هم مثل من دنبال ادویه و غذاهای اسپایسی هستی.حیف که این غذاها خیلی چاق کننده هستند.....

ش.ص

سلام دوست گلم به این پبش غذا پکوره یا پکاره یا وجیه می گن البته فکر کنم وجیه رو کمتر کسی متوجه بشه چیه ولی همون پکوره هست که رو سفره همه ی ما که تو امارات زندگی می کنیم تو ماه رمضون پیدا میشه که کم کم به سفره های ایران هم انتقال دادیم .