کباب دل مرغ

این کباب هم از او غذاهایی است که نمی توان مقدار دقیق انرا گفت.من یک بسته نیم کیلویی دل مرغ خریدم.

مواد لازم:

1-دل مرغ

2-پیاز  تقریبا ریز خرد شده خرد شده

3-اب لیمو

4-روغن زیتون

5-نمک و فلفل

6-قارچ در صورت تمایل برای کنار غذا 

7-سیر پوره شده 1 تا 2 حبه

 

طرز تهیه:

ابتدا  دلها را یک سری بشوئید و در ابکش بریزید. سر انها را که رگ و ریشه و چربی است با چاقو بگیرید یک پوسته نازک هم روی دل است انرا هم بگیرید.میتوانید کل چربی را بگیرید و هم میتوانید مقداری از چربی را باقی بگذارید که کمتر خشک شود. سپس دلها را از وسط باز کرده و توی ان را که معمولا ممکنه یک لخته خون در ان باشد تمیز کنید.مجددا انها را بشوئید و بگذارید در ابکش تا اب ان برود.سپس انها را در یک کاسه ریخته و پیاز خرد شده, اب لیمو ترش,روغن زیتون ,سیر له شده,نمک و فلفل را روی ان ریخته و بگذارید به مدت 1 تا 2 سا عت بماند تا خوب مزه دار شود.سپس انها را به سیخ بکشید و کباب کنید.من از ماهی تابه چدنی شیار دار برای این کار استفاده کردم .گذاشتم ماهی تابه حسابی داغ داغ شد و  بعد کباب ها را در ماهیتابه گذاشتم و با همان حرارت بالا کباب کردم.قارچ ها را هم بعد از برداشتن کباب در حالیکه در همان مواد قبلی مزه دار شده بودند در ماهی تابه گذاشتم و انها هم کباب شدند.جای شما خالی بسیار عالی شده بود. دل مرغ بسیار لطیف است و زود پخته میشود.

 

/ 10 نظر / 5859 بازدید
مهدی

نوش جان فکر می کنم اگه کیوی میزدین براحتی ترد میشد و سفتیشو از دست میداد، نه؟ خوشحال میشم بهم سر بزنین دوست عزیز [گل][گاوچران]

ستایش

سلام مژگان جون مهربون خودم.شکرخداماهم خوبیم.اماهنوزویاردارم.راستی من شنیدم کیوی گوشت روفاسدمیکنه

sahar

salam azizam ie soali dashtam mikham torshie anbe dorost konam adviash advie torshio khardele ke man nadaram..khardel manzor podrese?bem komak kon mitunam bejaie ina podre geshniz berizam ........

sahar

وادلازم: انبه=1 کيلو سرکه=به ميزان لازم رب گوجه فرنگي=1 قاشق سوپخوري خردل=1 قاشق غذا خوري زعفران (حل شده در آب جوش)= مقداري ادويه ترشي= 1 قاشق غذاخوري فلفل قرمز تند = 1 قاشق غذاخوري نمک =1 قاشق غذاخوري شکر= کمي طرز تهيه: ابتدا انبه را پوست بگيريد و از هسته جدا کنيد. آن را خرد کرده يا به شکل پوره نرم کنيد و در ظرفي بريزيد. کم کم به آن سرکه اضافه کرده و هم بزنيد تا غلظت آن به صورت ماست شود. سپس آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا آهسته بجوشد. بعد رب گوجه فرنگي را اضافه کرده و مخلوط کنيد. سپس خردل، زعفران حل شده در آب جوش، ادويه، فلفل، نمک و شکر را اضافه کنيد تا حدوداً نيم ساعت بجوشد تا غليظ شود. بعد آن را از روي حرارت برداريد تا خنک شود. سپس آن را در شيشه در دار ريخته و در جاي خنک نگهداري کنيد. پيشنهاد: بسته به ذائقه خود مي توانيد به اين ترشي مقداري دارچين، هل کوبيده و جوز هندي اضافه نماييد. نکته: مقدار ادويه جات بستگي به ذائقه شما دارد و به اندازه اي که دوست داريد مي توانيد کم يا زياد کنيد. in dastoreshe be nazaretun che advieee hai bezanam va inke cheghad serke?peimane begid akhe kheeili bande tae karam

قنادباشی

سلام به شما نازنین کدبانو سنگدون خور خونه ما برادرهام و پدرم بودند یعنی دیوانه وار عاشقش بودند اونها هم کبابش می کردند یا نثل جغور بغور درست می کرد مامانم براشون اما دل و جگر مرغ رو خوردم مخصوصا از سرخ کردش خیلی خوشم میاد البته خیلی وقته که جرات نکردم بخرم از بس که میگن مرغها ال هستن و بل اما تازگیها یه مرغ ارگانیک اومده به بازار اونم واقعا نمیدوم ارگاینک هست یا فقط اسمی هستش این دفعه حتما دستور شا رو امتحان می کنم با یک بار خوردن که آدم نمیمیره اما نخوری و بمیری میشی حسرت به دل[زبان] مخصوصا اینکه از دستور های غذایی شما نمیشه گذشت

shahram

سلام مژگان جاج خسته نباشی از وبت دیدن کردم اگر مایل به تبادل لینک با این وب سایت هستید .لطفا ابتدا من را با نام وبم لینک کنید و درقسمت نظرات به ما اطلاع دهید تا شمارا لینک کنم[ وقت کردی به وبلاگ منم سر بزن همه چی داره اشپزی علمی پزشکی ابزار وبلاگ کدهای اپدیت نود 32 وکد ابزار تبادل لینک اتوماتیک که توی قالب بلاگفا کارمیکنه وخیلی چیزا

فرا سوی راز

http://estakher.persianblog.com

رویا

چاشنی کباب الیت فراموش نشه:دی

آتنا

سلام خانم سلماسی عزیز با تشکر از زحماتتون برای وبلاگتون و با عرض تبریک بخاطر این همه هنر و حسن سلیقه ممنون که ما رو هم از این خنرخاتون بی نصیب نمیگذارین خواستم بهم بهتر و واضح تر توضیح بدین که چطور میشه با ماهی تابه چدنی کباب درست کرد عکس یا توضیح واضح تری میدین من اصلا متوجه نشدم چون با این ایده شما تقریبا مشکل همه ما آپارتمان نشین ها که در حسرت کباب و بوی کباب موندیم حل میشه