دسر پنجره های رنگی

 

 

مواد لازم:

1-ژله در رنگهای گوناگون           4 بسته

2-آب جوش                            5 پیمانه

3-آب سرد                              1 پیمانه

4- شکر                                  1/3 پیمانه

5-پودر ژلاتین                            3 ق چ

6-آب سرد(مجددا)                      1/3 پیمانه

7-خامه                                     300 گرم

8-پنیر خامه ای یا ماسکارپونه        250 گرم

9-آب لیمو ترش                           1 تا 2 ق س (بنابر ذائقه)

10-پوست لیمو ی رنده شده          1 ق چ

11-ژله لیمو                                1 بسته 

12-آب جوش                               1 پیمانه  + 1/4 پیمانه آب سرد

  

مواد مورد نیاز برای کراست

1- پودر بیسکوییت                          150 گرم

2-پودر نارگیل                                 90 گرم

3-کره                                           100 گرم

 

روش تهیه کراست:

ابتدا درون ظرفی پودر بیسکوییت را همراه با پودر نارگیل مخلوط کنید.سپس کره ذوب شده به آن اضافه کنید.کف قالب کمربندی را با یک کاغذ روغنی گرد بپوشانید و مخلوط بیسکوییت را کف قالب بریزید و خوب انرا پرس کنید ( میتوانید با یک گوشتکوب و یا به ته لیوان و یا با وردنه های کوچک این کار را انجام دهید).سپس قالب را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید.(دقیقا مانند کراستی که برای چیز کیک درست میکنید عمل کنید .بنابراین میتوانید از رسپی دلحواه خود استفاده کنید)

روش تهیه دسر:

ابتدا هر بسته از ژله های رنگی را جداگانه داخل یک پیمانه آب جوش کنید و برای هر بسته 1/4 پیمانه آب سرد اضافه کنیدو داخل قالبهای مستطیلی یا مربع بریزید و در یخچال قرار دهید. تا سفت شود سپس هر رنگ را مکعبی به اندازه یک حبه قند برش دهید.بهتر است برای سهولت در کار این کار را روز قبل انجام دهید و مکعب ها را اماده کنید.

سپس پودر ژلاتین را درون ظرف فلزی روی1/3 پیمانه آب سرد بپاشید و به صورت بن ماری انرا حل کنید(بر روی ظرف بخار آب)سپس در ظرف دیگری پنیر خامه ای,خامه و شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا سبک شود.پوست لیموی رنده شده ,آب لیموترش و ژلاتین حل شده را به این مواد اضافه کنید وباز مواد را با همزن بزنید.پس از مخلوط شدن مواد اکنون مکعب های خرد شده و رنگی را به آن اضافه کنید و به آرامی مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند.سپس آنرا درون قالبی که کف انرا با کراست پوشانده اید بریزید و به مدت2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد .سپس ژله لیمویی را در یک پیمانه آب جوش حل کنید و حدود 1/4 پیمانه آب سرد را به آن اضافه کنید و بعد از اینکه سرد شد انرا خیلی آهسته و با قاشق روی دسر خود بریزید و با ز به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. سپس انرا به کمک یک چاقو آهسته از از قالب جدا کنید و سرو کنید.

 

ریختن ژله لیمو روی آن اختیاری است اما به زیبایی آن کمک میکند.اگر بخواهید میتوانید از ژله با طعم دیگری روی آن استفاده کنید  اما این ترکیب به خاطر استفاده از آب لیمو ی داخل  دسر خوشمزه تر میشود.

 

این دسر تقریبا 2 سال پیش در مجله سر آشپز به چاپ رسید.


/ 5 نظر / 123 بازدید
سمیرا

خیلی جالب بود عزیزم حتما امتحانش میکنم....[چشمک][گل]

سمیرا

سلام عزیزم وبلاگ خوشمزه ای داری بهت تبریک میگم موفق باشی[ماچ]

هانی شف

وی چقده خوشمزه باید باشه...حتما درست می کنم مخصوصا که بالاخرهههههه ماسکارپونه دار شدمممممممم

کفایت

اووووووووه خیلی عالیه برای عید. بسیار چشم نواز ممنون عزیزم

ندا

ايده جالبيه ممنون