نان شاهدانه و تخم آفتاب گردان

                                                                                                           مواد مورد نیاز:                                                                               

1- آرد ذرت                                    120گرم

2- شاهدانه                                   70گرم

3-تخم آفتاب گردان                           40 گرم

4-کنجد                                          40 گرم

5-روغن مایع                                    3 ق س

6-نمک                                             1/2 ق چ

7-آب جوش                                       200 گرم

 

طرز تهیه:

تمام مواد را با هم مخلوط کرده و آب جوش را روی آنها بریزید و خوب هم بزنید.فر را از قبل روی 150 درجه گرم کنید. ته سینی فر را کمی چرب کنید و خمیر را درون سینی پهن کنید تا نازک شود.با چاقو آنرا برش دهید به صورت مربع( من برش ندادم  و بعد خشک شدن به صورت نامرتب شکوندم).اکنون به مدت یک ساعت و نیم داخل فر بگذارید تا پخته و خشک شود.چون  این نان احتیاجی به پف کردن ندارد به آن سر بزنید چون درجه فرها متفاوت است.مراقب باشید نسوزد.(در دستور اصلی به جای شاهدانه از  تخم آ فتاب گردان  کنجد و تخم بذرک استفاده شده) اگر احساس کردید  خمیرتان خیلی شل است مینوانید کمی آرد به آن اضافه کنید.نان بسیار خوشمزه ای  است و با پنیر و کره بسیار عالی است.(من هنگام پهن کردن خمیر برای بار اول، شاهدانه و تخم آفتاب گردان بیشتر ی روی  آن ریختم  شما  نریزید خیلی سفت می شود) 

 

 

                                                                                              

 

/ 3 نظر / 121 بازدید
هانی شف

خیلی خیلی دوست دارم..مرسی از دستور عزیزم

negin

به به مژگان جونی من عاشق این نونهام. ممنون از نظر لطفت هم توی پیغام خصوصی ممنونم.

ارغوان

سلام مژگان جان من خیلی این نون ها رو دوست دارم ، خیلی ممنون بابت دستور . دستتون درد نکنه و نوش جان . خیلی عالی هستند .منظورتون آرد ذرت زرد رنگ هستش و نه نشاسته ی ذرت ؟ من اینجا که زندگی می کنم آرد ذرت پیدا نمی کنم ، می شه با آرد معمولی هم درست کرد ?