ایمپانادای گوشت + ایمپانادای دسری

ایمپانادا (   شیلی)

 


مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر:

1-      آرد                                            3 پیمانه

2-      نمک                                          1قاشق چایخوری

3-      آب سرد                                       2/1 پیمانه

4-      تخم مرغ                                      1 عدد

5-      سفیده تخم مرغ                              1 عدد

6-      سرکه                                         1 قاشق چایخوری

7-      کره سرد                                      3 2/1 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

در یک کاسه آب،تخم مرغ،سفیده تخم مرغ و سرکه را هم بزنید و کنار بگذارید.در کاسه دیگر نمک و آرد را مخلوط کنید .کره راتکه تکه کنید و داخل آرد بریزیدو انرا کاملا به کمک انگشتانتان به خورد آرد بدهید.تا ارد مانند خرده نان شود.وسط آرد را گود کنید ومایع را وسط ان بریزید و با چنگال این دو را با هم خوب مخلوط کنید .سپس انرا بر روی سطح اردپاشی شده بگذارید و ورز  دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بی آید.خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و حداقل 1 ساعت داخل یخچال بگذارید.( فقط تا 24 ساعت می توانید این خمیر را داخل یخچال نگه دارید).بعد این مدت خمیر را بر روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز کنید.و با قالب گرد 6

سانتی خمیرها را قالب بزنید.(برای ایمپانادای بزرگ میتوانید از قالب 12 سانتی هم استفاده کنید)

مواد مورد نیاز میانی:

1-      گوشت چرخکرده گوساله                              500 گرم

2-      ارگانو                                                     1 قاشق چایخوری

3-      زیره                                                       1 قاشق چایخوری

4-      سیر ریز خرد شده                                       4 حبه

5-      پیاز ریز خرد شده                                       1 عدد متوسط

6-      فلفل سبز ریز خرد شده                                 1 عدد

7-      اب گوشت                                                            2/1 پیمانه

8-      پوره گوجه فرنگی                                      4/3 پیمانه

9-      سیب زمینی حبه ای خرد شده                         2 عدد کوچک

10-   زیتون بدون هسته                                      10 تا 15 عدد

11-   نمک و فلفل                                              به مقدار نیاز

12-   روغن برای سرخ کردن

 

 

طرز تهیه:

در یک ظرف گود گوشت،ارگانو،زیره،نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید.روغن را در ماهی تاوه داغ کنید.پیاز،فلفل و سیر را در آن تفت دهید تا نرم شود.مخلوط گوشت،آب گوشت و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنیدو در ان را بگذارید تا15 دقیقه بپزد.سیب زمینهای خرد شده را اضافه کنید و 15 دقیقه بپزید تا سیبها نرم شوند.حال زیتونها را حلقه ای خرد کنیدوداخل غذا بریزیدو 15 دقیقه دیگر بپزید تا زمانیکه آب آن کامل تبخیر شود.نمک و فلفل آن را اندازه کنید.بگذارید کاملا خنک شود.خمیرهای قالب زده را با این مواد پر کنید.و آنها را در روغن  داغ    از هر طرف به مدت 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند..( ویا در فر 175 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید.در این صورت  روی  انها را با زرده رومال کنید) . بافت و مزه خمیر هنگام  پخت  در فر متفاوت است با هنگامی که انرا  deep fry  میکنید. هر دو روش را امتحان کنید. 

نکته ها:

ایمپانادا  جزو غذاهای ملی و محبوب کشورهای  آمریکای جنوبی مانند :شیلی،برزیل، آرژانتین و...میباشد.روش تهیه وطبخ آن در هر یک از این کشورها متفاوت می باشد.روش ذکر شده در بالا متعلق به کشور شیلی می باشد.                                    

جایگزین:

به جای گوشت گوساله می توانید از چرخکرده مرغ و به جای ارگانو از اویشن یا ریحان خشک استفاده نمایید.

 در ضمن میتوانید از این خمیر برای درست کردن ایمپانادای دسری نیز استفاده کنید یعنی میتوانید از انواع میوه خرد شده  که با شکر یا پودر قند شیرین شده اند و کمی پخته شده اند استفاده کنید. به عنوان مثال میتوانید سیب را خرد کرده با کمی کره انرا تفت دهید به ان پودر قند و دارچین اضافه کنید و برای گرفتن رطوبت ان کمی نشاسته ذرت یا پودر سوخاری ساده اضافه کنید(مقدار بسیار کم )سپس  پس از سرد شدن داخل خمیر بگذارید و انرا بپزید. سپس  روی انرا یا با پودر قند تزیین کنید یا سس کارامل یا سس شکلات درست کرده و روی ان بریزید و داغ داغ با یک اسکوپ بستنی وانیلی انرا سرو کنید.بسیار خوشمزه می شود. حتما امتحان کنید.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

/ 0 نظر / 313 بازدید