کتلت لوبیا سفید

مواد تهیه:

1- لوبیا سفید                         2 پیمانه

2-پیاز متوسط                         1 عدد

3-جعفری                              50 گرم

4-زرده تخم مرغ                       2 عدد

5-خامه                                 2 ق س

6-نمک و فلفل سیاه و قرمز         به مقدار لازم

7-آرد                                    2 ق س

 

طرز تهیه:

لوبیا را از شب قبل خیس کنید.روز بعد ان را بپزید تا خوب نرم شود.بعد از

پخت داخل ابکش بریزید تا خوب آب آن برود.سپس لوبیا را با گوشت کوب 

برقی یا غذا ساز له کنید تا مانند خمیر شود.پیاز را ریز ریز خر کنید.جعفری

را  بعد از شستن و پاک کردن خب ریز خرد کنید.پیاز و جعفری را با لوبیا

مخلوط کنید..زرده ها را بزنید و با خامه مخلوط کنید و داخل لوبیا بریزید  و 

 خوب ورز دهید تا یکدست شود.اگر احساس کردید کم شل است میتوانید 

کمی ارد یا ارد سوخاری به ان اضافه کنید.

سپس از مایه به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در ارد بغلطانید و و انرا 

مانند کتلت شکل دهید.و در ظرفی که کمی ارد ته ان پاشیده اید بگذارید

.تمام کتلتها را به همین شکل درست کنید و در ظرف بچینید.این کتلتها را

حتما به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را خوب بگیرد.سپس

کتلتها را خیلی ارام و با احتیاظ در روغن داغ شده بگذارید و سرخ کنید.

من در مایه کتلتم زعفران هم زدم شما هم میتوانید این کار را انجام دهید.

/ 4 نظر / 39 بازدید
هانی شف

وای چه خوب.بی صبرانه منتظر دستورشم...حتما می خوام درست کنم

سمیه

متاسفانه عکس این پست دیده نمیشه واسم مژگان جون. یه سوال عزیزم شما ظرف تاجین رو از کجا خریدی؟ من اینو از تی وی که دیدم خیلی خوشم اومده بود پیش خودم گفتم برای این ظرف هم که شده باید برم مراکش یه دونه از اینا بخرم [نیشخند]

سمیه

مرسی عزیزم میخوام اینو درست کنم با گوشت گوسفند خوبه؟ از این ظرفای سفالی آبگوشت دارم ولی من از این مدل مراکشی خیلی دوست دارم. شکلش خیلی باحاله. از شعله پخش کن هم استفاده میکنی شما؟ یا همون حرارت خیلی کم کافیه؟ مدل مرغش چطوریه؟ نیکی و پرسش؟ مصرف مرغمون زیاده ولی اکثرا یا سرخ کرده هست یا کباب. دوست دارم تنوع بدم به غذا. مرسی که با حوصله جواب میدی عزیزم [ماچ]

سمیه

مرسی مژگان جون که انقدر دقیق و کامل جواب میدی. ایشالا که همیشه سالم و سلامت باشی عزیزم