پاستا با ماهی سالمون و سس آلفردو

مواد مورد نیاز برای سس آلفردو


1-خامه                                                       ۱ پیمانه پر
2-کره                                                         1/4  پیمانه
3-پنیر پارمسان تازه و رنده شده                       1 1/2  پیمانه 
4-سیر  کامل له شده                                     ۱ حبه 
5-نمک و فلفل 
6- جعفری ریز خرد شده(در صورت تمایل)            1/4 پیمانه
7-ارگانو یا تیمیان یا رز ماری  تنها در صورت تمایل  برای تزیین  کمی
طرز تهیه:
کره را در یک قابلمه متوسط بر روی حرارت متوسط آب کنید.خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس بگذارید 5 دقیقه ریز جوش بزند و گاهی در این فاصله آن را هم بزنید تا ته نگیرد.سپس سیر له و پوره شده  و پنیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.در صورت استفاده از سبزی اضافه کنید و پس از چند ثانیه  از رو حرارت بردارید.
در بعضی رسپی ها 1 عدد زرده تخم مرغ زده شده نیز در انتها به سس میزنند و سریع از رو حرارت برمیدارند وپخت بیشتر انجام نمیشه.       
 
 
 
 
 
 
مواد مورد نیاز برای پاستا با ماهی سالمون و سس آلفردو.
 
 
1-پاستا(از نوع دلخواه ترجیحا رشته ای)         1 بسته 500گرمی
2-ماهی سالمون فیله شده                         400 گرم
3-آب لیمو ترش                                          1 عدد متوسط
4-سرکه                                                   1 ق س
5-پنیر رنده شده گودا یا چدار                         150 گرم
6-ریحان خشک                                           1 ق چ
7-جعفری خشک                                          1 ق چ
8-نمک و فلفل به مقدار لازم
9-روغن زیتون                                               2 ق س
فر را با درجه 175 گرم کنید.فیله ماهی سالمون را داخل ظرف نسوز گذاشته و سرکه وآب لیمو ونمک وفلفل وریحان و جعفری خشک و روغن زیتون را مخلوط کرده و روی ماهی بریزید و به مدت 15 تا 17 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته شود(چون فرها حرارت آن فرق میکند مراقب باشید بیشتر از حد خشک نشود).سپس با چنگال آنرا تکه تکه و ورقه کنید(مانند شکل) وکنار بگذارید. پاستای خود را بر طبق دستور مندرج بر روی بسته بندی در آب و نمک و کمی روغن بپزید و آبکش کنید. پاستا را داخل سس ریخته نمک و فلفل آنرا اندازه کنید و با 2 چنگال به آهستگی پاستا را هم بزنید و زیرو رو کنید تا سس با همه پاستا آغشته شود .4 تا 5 ظرف مخصوص فر را آماده کنید و پاستا ها را در ظرفها قسمت کنید.روی آنهارا با تکه های سالمون بپوشانید پنیر رنده شده را بر روی آن پخش کنید و در دمای 175 در قسمت بالای فر قرار دهید تا پنیر ذوب شده و کمی طلایی شود. (فقط کافی است کمی آب و طلایی شود و مراقب باشید خشک نشود حتی در صورت تمایل میتوانید تنها بگذارید پنیر آب شود ) در صورت تمایل میتوانید در ظرف بزرگ این کار را انجام دهید و تک تک استفاده نکنید.

به جای ماهی سالمون میتوانید از ماهی تن یا ماهی فزل الای دودی.(که این آخری نیز بسیار طعم متفاوتی به غذای شما میدهد) استفاده کنید .

میتوانید مقدار سس بیشتری درست کرده و بعد از بیرون آوردن از فرسر  سقره  استفاده کنید.

در صورت تمایل میتوانید از قارچ برش خورده و سرخ شده نیز استفاده کنید و سس را با آن غنی تر کنید.

در صورت تمایل میتوانید بعد از پخت بر روی آن پنیر پارمزان رنده شده و روغن زیتون بریزید.(بسیار پر کالری است اما یک بار غذای خوشمزه خوردن اینها را هم دارد چشمک)

 

/ 1 نظر / 124 بازدید
MD1

سلام دوست عزیز خوبی تصمیم گرفتیم کسانی که طراحی بنرشون رو ما انجام دادیم برای مدت یک ماه بنرشون رو با قیمت پیشنهادی 1500تومان در وب خود قرار دهیم صبر کنید تموم نشده شما می تونید طراحی بنرتون رو با کم ترین قیمت ممکن سفارش بدی (تعجب نکن بیا ببین و مقایسه کن) هیچ کجا همچین قیمتی بنر طراحی نمی کنن پس عجله کن وسفارش بده انواع بنر بنر عمودی بنر افقی بنر گوشه و بنر برگـــــــــــــــــــــــــــی منتظر حضور گرمت هستم برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید Mehrdad_200845