سوشی سالمون با آواکادو و سبزیجات

 

 مواد مورد نیاز:                                                                          

برنج مخصوص سوشی            200 گرم

برگه سوشی نوری                 3 عدد

آب                                       1 پیمانه

سرکه برنج                             30 میلی لیتر

شکر                                    1 قاشق سوپخوری

نمک                                    1/2 قاشق چایخوری

آواکادو     یا خیار            1 عدد 

قارچ                                    4 عدد

هویج متوسط                        2عدد        

ماهی سالمون  دودی      3  ورق نازک یا تعدادی میگو 

 

( اگر تمایلی به استفاده از سالمون  که به صورت خام استفاده میشود

ندارید میتوانید از فیله مرغ  ورقه شده که انرا تفت داده اید ویا میگو آبپز

استفاده کنید ویا به طور کلی گوشت را حذف کرده و از سبزیجات  استفاده

کنید اما توصیه من به شما این است که یک بار هم که شده دستور اصلی

را درست کرده و به همراه واسابی و سویا سس انرا امتحان کنید شرط

میبندم  خوشتان می ایدچشمک  )    خب بریم سراغ این غذای ساموراییها تشویق                                         

اول همه سرکه شکر و نمک رابا هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا

شکر و نمک در سرکه حل شود.آب و برنج سوشی (یک نوع برنج گرد ژاپنی است .اگر نتوانستید این نوع برنج را پیدا کنید از برنجی

ایرانی به نام حسنی میتوانید استفاده کنید که در این صورت آب ان

متناسب با پخت همان برنج تنظیم میشود) را در قابلمه بریزید در آن را

بگذارید و حدود 12 دقیقه  بجوشانید .سپس انرا از روی حرارت بردارید و

آبکش کنید.(برنج گرد ژاپنی به همین شیوه پخته و نرم میشود ولی

برنجهای دیگر زمان پختشان فرق میکند در هر صورت باید برنج پخته و کمی

نرم شوند و حالت کته خودمان را باید داشته باشد)برنج گرم را داخل یک

ظرف غیر فلزی بریزید ومخلوط سرکه را به ارامی با برنج مخلوط کنید و اگر

بتوانید همزمان انرا با یک بادبزن خنک کنید برنج شما حالت شیشه ای پیدا

میکند( اگر تو فصل تابستان بودید میتوانید جلوی پنکه این کار را انجام

دهید)آواکادو هویج و قارچ را باریک و بلند برش دهید.حصیر مخصوص را روی سطح صافی پهن کنید(به جای حصیر مخصوص میتوانید

از حصیرهای معمولی و ریزبافت که به عنوان زیز بشقابی به کار میرود

استفاده کنید.)روی حصیر سلفون بکشید.برگه سوشی را به صورتی که

طرف براق انزیر باشدروی سلفون قرار دهید.دستهای خود را با سرکه واب

خیس کنید(سرکه را به جهت بهداشت استفاده میکنیم)و مقداری از برنج برداریدو روی برگه سوشی قرار دهید و انرا پهن کنید تمام برگه

نوری را بپوشانید اما از کنارهها 1 سانتیمتر خالی بگذارید و  انتها راا

همحدود 2 سانت خالی بگذارید اگر این کار را نکنید سوشی شما در انتها

به خوبی بسته نمیشود. ارتفاع برنج هم  از نیم سانت کمتر باشد.حالا

ابتدا از ماهی سالمون ورقه شده در بالای برنج قرار دهید و روی ان هم

اواکادو هویج و قارچ را قرار دهید. سپس به کمک حصیر شروع به لوله کردن

سوشی کنید و در ضمن لوله کردن فشار هم بدهید تا خوب بسته شود

بعد از لوله کردن به ان شکل مربع بدهید(مانند شکل آماده)بعد از اتمام کار

با یک عدد چاقوی تیز که انرا خیس کرده اید هر کدام از برگهای سوشی

نوری را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید.

  

سوشی را باید باسس سویاو ترشی زنجبیل (دستورش را حتما برایتان مینویسم)وواسابی (ترب کوهی فراوری شده که به رنگ

سبز است و بسیار تند است) میل بفرمایید.باید مقدار کمی از واسابی را در کمی سس سویا حل کنید سپسسوشی را در آن

بزنید و هووممممممممممم در دهان بگذارید

سوشی را میتوانید با انواع سبزیجات و غذاهای دریایی مانند ماهی

سالمون ماهی تن(خام)میگو درست کنید اما توجه داشته باشید که اصل

ان همیشه با مواد خام است اما شما میتوانید از مواد پخته استفاده کنید

اما مسلما ان تازگی و مزه اصلی را نمیدهد.

 

 

ورقه نوری

حصیر  بامبو برای درست کردن سوشی

واسابی (ترب کوهی فراوری شده)

ترشی زنجفیل ( گاری)

 

 

 در این نوع سوشی برنج رو قرار میگیره و  ورقه نوری در داخل .

 

 

 

 

 

 

 این هم عکس یک سوشی ابتکاری . سازنده اسم انرا سوشی اوباما گذاشته است.نیشخند

 این هم یک سایت خوب  که درست کردن انواع سوشی را میتوانید ببینید:

 .www.sushivids.com.

 

 

/ 11 نظر / 202 بازدید
نمایش نظرات قبلی
cookbaker

خیلی خوبه ولی شنیدم ماهی خام انگل داره.

negin

ممنون. عالی بود. شاد باشی

طاهره

سلام مژگانی خوبی؟ کم پیدایی خانم مادر خوبن؟ من سوشی هنوز امتحان نکردم اول باید توی یه رستوران خوب بخوریم ببینیم طعم اصلی اون چطوره که کلا در حال حاضر این غذا برا من ممنوعه ولی مژگان دیده بودم توی برنامه های دیگه چقد خوشگله و هوس انگیزه عزیزم پیش منم بیا

طاهره

ااااااااااااااااااااا پس کو نظر من چقد تایپ کرده بودم :(

مریم

به به . چه زیبا و هنرمندانه . عزیزم اگر دوست داشته باشی با هم تبادل لینک داشته باشیم . خوشحال میشم از دوستانم باشید.

مریم

سلام .من لینکتون کردم

در امتداد زندگی/سارا

من خیلی دوست دارم سوشی رو امتحان کنم ولی اینجا موادش رو پیدا نمی کنم...حتما اینبار که اومدم تهران موادش رومی خرم و از دستور شما استفاده می کنم...اگه دوست داشته باشید خوشحال می شم با هم لینک بشیم

ندا

من همش با خودم فكر ميكردم اون نواري كه دور سوشي ميپيچن چيه حالا ديگه فهميدم،ممنونم از آموزشتون اگه به موادش دست پيدا كنم حتما درستش ميكنم

اف

سلام واسابی رو از کجامیشه تهیه کرد؟

بهار

ممنون میشم آدرس فروشگاه هایی که مواد تهیه این غذارو هم در وبلاگتون بزارید .