کوفته برنجی

1-گوشت چرخکرده                        نیم کیلو
2-برنج                                        100 گرم
3-آردنخودچی                               100گرم
4-سبزی کوفته(تره-جعفری-شوید-مرزه-ترخون-نعنا)نیم کیلو
5-تخم مرغ                                   2 تا 3 عدد
6-لپه-                                         100 گرم 
7-نمک و فلفل و ادویه
8-پیاز 3تا 4 عدد برای اب کوفته
9-زردچوبه
10-گردو برای داخل کوفته
11-زرشک برای داخل کوفته
12-پیاز داغ برای داخل کوفته
13-کمی رب برای اب کوفته

 

طرز تهیه:


برنج را با کمی نمک بپزید تا کمی نرم شود.لپه را هم جداگانه بپزید.سبزی را تمیز کرده بشوئید و ریز خرد کنید.گوشت برنج تخم مرغ ارد نخودچی نمک و فلفل و ادویه را در کاسه ای ریخته و خوب ورز دهید تا بهم بچسبد.سبزی را اضافه کنید وباز خوب مخلوط کنید.
3 تا 4 عدد پیاز را در مقداری روغن سرخ کنید .نمک و فلفل و رب را هم کمی تفت دهید زرد چوبه را هم تفت دهید و 5 تا 6 لیوان اب بریزید و بگذارید به جوش بی اید.از مایه کوفته به اندازه یک پرتقال بردارید گرد کنید کمی داخل ان را گود کنید. مقداری گردو زرشک و در صورت تمایل الوی خیس کرده بگذارید و انرا مجددا گرد کنید و داخل اب در حال جوش بی اندازید.و بگذارید تا کوفته بپزد.میتوانید الوی بیشتری خیس کنید و در کنار کوفته ها بریزید تا اب ان هم ملس شود.من این کار را میکنم ضمن اینکه مقداری هم گردو در اب کوفته میریزم.

/ 3 نظر / 166 بازدید
بهار (فرصت دوباره آفتاب)

خدا خیرت بده، از صبح تا حالا هی فکر می کنم اسم نویسنده چی بود هی می گم رزا جمالی؟ بعد میگم نه اون شاعره، رزا انتظامی؟ نه! رزا معظمی؟! نه! خدا رو شکر اسم ایشون رو تو وبلاگت گذاشتی وگرنه مغز من می ترکید[نیشخند] باید حتما درستش کنم. خودم و همسرم کوفته خیلی دوست داریم اما تا حالا جرات نکردم درست کنم[لبخند]

مرضیه

باسلام و خسته نباشید ممنون از سایت خوبتون اما اگه لطف کنید بگید این مواد برای چند نفر کافیه چون ما تازه عروسا زیاد پیمانه دستمون نیست یه موقع کم و زیاد درست میکنیم[لبخند]

پس لپه کی میریزیم؟؟؟؟؟