رمز و راز خوب پف کردن سفیده و درست کردن مرنگ

نکات مهم

1:-تخم مرغ تازه و 1 روزه برای زدن سفیده خیلی خوب نیست و کمتر پف میکند.

2- در هوای مرطوب سفیده سختتر پف میکند. پس اگر یک روز بارانی درصدد زدن سفیده هستید بدانید زدن آن کمی بیشتر طول میکشد.

 

3-تخم مرغ  سرد سفیده و زرده آن سریعتر و بهتر از هم جدا میشوند.

4-هنگام جدا کردن سفیده از زرده مراقب باشید کوچکترین ذره زرده در سفیده باغث پف نکردن  میشود. که این موضوع در کیکهایی که پف آنها بستگی به پف سفیده دارد بسیار مهم است( مانند کیک اسفتجی)

5-ظرفی که در آ ن سفیده را  میزنید کاملا بشورید و خوب خشک کنید تا ذره ای چربی در ظرف نباشد.

6- پره های هم زن را کامل بشورید و خشک کنید.

7- دستهایتان را مراقب باشید که کاملا خشک و بدون چربی باشد.

8-سفیده را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق بگذارید سپس شروع به زدن کنید.3 تا 4 برابر بهتر پف میکند.

9-زدن سفیده در ظرفهای استیل و شیشه ای بسیار بهتر از پلاستیکی هستند. سعی کنید به هیچ وجه در ظرف پلاستیکی سفیده را نزتید که خوب پف نمیکند.

10- شکر را در ابتدا اضافه نکنید که مدت زمان زدن 2 برابر میشود.  شکر را در انتهای زدن که سفیده تقریبا کامل پف کرده اضافه کنید.

11- برای درست کردن مرنگ بهتر است از پودر قند استفاده کنید چون سریعتر جذب میشود.اگر باید حتما شکر استفاده کنید سعی کنید قاشق قاشق شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

12-شکر کاملا باید در سفیده حل شود.بعد از مدتی زدن مقداری سفیده را بین 2 انگشت بمالید اگر زبری شکر را احساس کردید دوباره چند دقیقه بزنید.

13-هنگام زدن سفیده سعی کنید وقفه در زدن سفیده  نیافتد اگر شروع کردید تا زدن نهایی ادامه دهید و کار را تمام کنید.

14- سفیده هنگامی کامل زده شده که وقتی یک قاشق از آن را برمیدارید اگر قاشق را بر عکس کنید از تو قاشق هیچی پایین نریزد.در این هنگام ختی اگر  کاسه را بر گردانید از آن قطره ای پایین نمی افتد.

15-در هنگام زدن سفیده ابتدا سفیده به حالت به اصطلاح "قله نرم" میرسد

 

سپس به حالت قله سفت میرسد ( stiff peaks)

در این هنگام سفیده کامل زده شده

مواد لازم برای تهیــــــه مــــــرنــــــگ

سفیده تخم مرغ                             4 عدد

پودر قند                                         250 گرم

آبلیمو                                           3 ق س

رنگ دلخواه                                    4 قطره

اسانس توت فرنگی یا موز یا هر نوع دلخواه    1/2 ق چ

کرم تار تار                                      1/2 ق چ

 

طرز تهیه:

سفیده ،و کرم تار تار را در کاسه ای بریزید و با همزن آنقدر بزنید تا مانند پنبه شود ( هنگامی که به قله نرم رسید)در این زمان  پودر قند را کم کم و در حین هم زدن افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا سفیده غلیظ و کشدار و براق شود.(در بعضی از رسپی ها می نویسد متوانید به مدت 5 دقبقه سفیده را به حالت بن ماری بزنید تا کاملا کش دار شود)در انتها قطره قطره آب لیمو را به آن اضافه کنید.و هم بزنید.در انتها رنگ خوراکی هماهنگ با اسانس را با هم به مرنگ اضافه کنیدو هم بزنیدتا کامل مخلوط شود..مایه را داخل قیف ریخته و داخل سینی فری که کاغذ روغنی چرب شده انداخته اید قیف بزنید. و سینی را در فری که از قبل با دمای 135 تا 140 درجه گرم کرده اید به مدت50 دقیقه بگذارید.بعد این مدت هم فر را خاموش کرده و بگذارید تا خشک شدن مرنگ داخل فر بماند.البته چون فر ها با هم فرق میکند مراقب باشید که روی آن نسوزد بنابراین فقط بدانید که مرنگ در دمای پایین و به مدت طولانی باید بپزد.خودتان باید خشک شدن مرنگ را چک کنید.

 

چند دستور را چک کردم درجه فر  در هر رسپی متفاوت است.از 120 هست تا 150 و زمان هم بین 20 تا 50 دقیقه.من خودم  140 تا 150 میگذارم بین 30 تا 40 دقیقه

                                                                                                                             عکس از اینتر نت  .خوشگل بود ن این مرنگها گفتم شما هم ببینید                                                                                                                                                                                                                                     

/ 2 نظر / 2249 بازدید
فاطمه

سلام .از آشنایی با شما خوشحالم. رسپیهای جالبی دارید .سعی کردم در قسمت کیک هویج پیام بگذارم ولی موفق نشدم. میشه این کیک رو بدون جوش شیرین درست کنیم؟

افسانه

سلام خسته نباشید.ازاین مرنگ ها خیلی خوشم اومده. ببخشید می پرسم .مزش مثل پف طلاییه .یا شیرینی پفکی .تا حالا نخوردم .وشاید هم خوردم ولی اسمش رو نمی دونستم.