کیک اسفناج

مواد لازم:


1-پوره اسفناج                   100 تا 120 گرم 1/2 پیمانه
2-شیر                             100 میلی لیتر 1/2 پیمانه سر خالی
3-روغن مایع                    100 میلی لیتر 1/2 پیمانه سر خالی
4-تخم مرغ                       3 عدد هم دما با محیط
5-شکر 220 گرم                1 پیمانه
6-آرد  250 گرم                 1 2/3 پیمانه
7-بیکینگ پودر                   1 ق س سر خالی
8-وانیل اکستراکت                 1 /4 ق چ

9-اسانس لیمو یا رنده پوست لیمو در صورت تمایل مقداری

 

طرز تهیه:

1-ابتدا فر را بر روی 175 در فرهای گازی و 160  در فرهای برقی همراه با فن روشن گرم کنید.و یک قالب 30x  40  را چرب کنید کاغذ روغنی انداخته و انرا هم چرب کنید و آماده کنار بگذارید.

2-اسفناج را بعد از شستن و پاک کردن (که سعی کنید فقط برگها در ان باشد و ساقه ها را استفاده نکنید) بخار پز کنید سپس انرا پوره کنید .میتوانید از نصف شیر مصرفی استفاده کرده و در اسفناج بریزید که به خوبی له و پوره شود.چون هر چقدر اسفناج له تر شود بافت و رنگ کیک بهتر میشود.از گوشتکوب برقی یا غذا ساز میتوانید استفاده کنید.

3-تخم مرغ را 15 دقیقه در هوای اتاق بگذارید بماند.

4-آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.

5-شکر ,تخم مرغها و وانیل را 5 دقیقه با  دور متوسط همزن برقی بزنید تا کشدار و غلیظ شود.

6-شیر و روغن را اضافه کنید و کمی هم بزنید.

7- پوره اسفناج را اضافه کنید و کمی هم بزنید.

8-اکنون دور همزن را کم کنید و ارد را اضافه کرده و کمی هم بزنید تا مایه یکدست شود.

9-سپس مایه را داخل قالب چرب شده بریزید و به مدت20 تا 30 دقیقه در طبقه فر از قبل گرم شده بگذارید.بعد از گذشت 20 دقیقه انرا بیرون بیاورید و با یک خلال دندان انرا تست کنید اگر نپخته بود مجددا داخل فر بگذارید.

بعد از خارج کردن از فر بگذارید 15 دقیقه داخل قالب بماند تا خنک شود سپس با ارامی با یک چاقو دور کیک را از قالب جدا کرده و بیرون بیاورید و بر روی توری بگذارید تا کاملا خنک شود.سپس انرا به 3 قسمت مساوی تقسیم کرده و کرم وانیلی روی هر لایه بکشید و روی انرا هم کرم بکشید و تزیین کنید و بگذارید در یخچال برای مدت 2 تا 3 ساعت.این کیک اگر در یخچال بماند خیلی خوشمزه تر میشود.

در قالب گرد 25 30 سانتی هم میتوانید استفاده کنید.قالب مستطیل من کوچکتر بود برای همین کمی ضخیمتر  و 2 لایه شده کیک من .

برای رویه هم میتوانید از کرم وانیلی استفاده کنید.

تهیه کرم وانیلی

برای تهیه کرم وانیل 1 و 2/1 پیمانه شیر + 2/1 پیمانه شکر + 4/1 قاشق چایخوری وانیل و 2 قاشق آرد ذرت را با هم مخلوط کرده در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد در آخر 20 گرم کره نیز به کرم اضافه نموده و از روی حرارت بردارید .این کرم را بگذارید کامل خنک شود و سپس روی کیک بکشید.میتوانید کمی هم خامه اضافه کنید.حتما از قبل این کرم را درست کنید و بگذارید کامل خنک شود.برای تزیین روی کرم هم میتوانید از شکلات اب شده استفاده کنید.

 

 

/ 15 نظر / 141 بازدید
نمایش نظرات قبلی
طاهره

سلام مژگان گلی خوبی عزیزم کیک اسفناجت خیلی خوشگل شده دستت دردنکنه من فقط یه بار پختم زیاد با اسقبال روبه رو نشد [چشمک] راستی آپم خانمم

hossein

it was very god kake ,very god taste and nice

لاله

چه ناز شده مژگان جون خیلی هم خووووش رنگه من و یاد کیک چایی سبز می ندازه دستت درد نکنه عزیزم ***

شبو

نظر لطفته مژگان جون! اگه با موبایل یا با آی پد میای, متاسفانه این مشکل وجود داره و نمیشه کامنت گذاشت! در هر حال ممنونم که سر میزنی عزیزم! [گل]

negin

به به خیلی عالی درست کردی. ممنون. منم اوایل به پسرم و همسری می گفتم پسته ست... اما دیگه هر دو شون می دونند و دوست دارند.

ارزو یکی از اعضای دهکده جهانی نت

قیمت پماد سوختگی شب یلدا(چله)خیلی خیلی بالا میره. اگه نگرفتی زود تر بخرش شاید هندوانه ای که گرفتی سفید در بیاد هااا اون وقت لازمت میشه!!![نیشخند] پیشاپیش یلداتون مبارک خوشحال میشم پیشم بیای[قلب]

بهار (فرصت دوباره آفتاب)

همیشه اذیتت می کنم مژگان جون. خیلی خوشحال میشم اگه روش درست کردن زرورق شکلات رو بهم یاد بدی. اگه بذاری تو وبلاگت با دوستانم به اشتراک می ذارم. من که از دیشب همش این رنگ و روی کیک اسفناجت جلو چشمم هست. به جاری گفتم خیلی استقبال کرد و گفت درست می کنم.

کتی

سلام خانومی از وبلاگت خیلی خوشم اومد امروز کیک اسفناج رو پختم عالی شد قبلا هم من در آوردی پخته بودم این دستور بسیار عالی وبافتش هم خیلی سبک بود ممنون فقط اگه موضوعات سایت رو با یک رنگ تیره تر بنویسی خیلی خوب میشه

پریا

سلام من اولین بار است سایت شما را دیدم واقعا خیلی عالی است دستت درد نکند امیدوارم روز به روز موفقتر بشویی

زری

سلام دوست عزیز [لبخند] بی نهایت ممنون از آموزشتون واقعا عالی عالی عالی [تایید] تازه با سایتتون آشنا شدم و خوشحالم که تو اولین روز , اولین دستور عالی از آب در اومد , برای شام هم میخوام کوکو گوشت با قارچ رو درست کنم [منتظر] حتما اونم عالی میشه [چشمک] [گل][گل][گل][گل][گل][گل]