مربای لیمو ترش بدون پخت

مواد تهیه را به طور دقیق نمی توان گفت بستگی به ظرف شما دارد.
لیمو ترش سالم و بی لک شیرازی نیم کیلو
شکر به مقدار لازم
چوب دارچین چند تکه
هل سبز درسته چند عدد کمی با دست فشار دهید که بشکنند تا عطر ان در مربا بیرون بزند

لیمو ترشها را بعد از شستن خوب خشک کنید سپس انها را حلقه های باریک برش دهید و هسته های ان را با نوک یک چاقو جدا کنید.سپس حلقه های لیمو را به ترتیب داخل یک ظرف شیشه ای که در ان محکم شود بچینید و لابه لای ان شکر بریزید (زیاد بریزید)تکه های چوب دارچین و هل را نیز لا بلا قرار دهید.تمام شیشه را پر کنید و در انتها نیز مقدار زیادی شکر روی لیموها بریزید. و در ان را محکم کنید و روزها جلوی نور افتاب بگذارید. و شبها داخل اشپزخانه.اگر بعد از چند روز سر شیشه خالی شد مجددا روی ان شکر بریزید.بعد از تقریبا 1 ماه این مربا اماده است.تا دیر نشده این مربا را درست کنید.من خیلی وفت پیش این مربا را درست کردم و شب قبل انرا در کنار چایی سرو کردم. در 2 نوبت به ان شکر اضافه کردم.یک بار ان را در عکس ببینید کاملا سطح مایع پایین رفته است. گاهی نیز من شیشه را بر می داشتم و انرا تکان میدادم. اضافه کردن دارچین و هل اختیاری است و در دستور اصلی نبوده اما به نظر من عطر خوبی به ان میدهد.
من تمام ابلیموی باقی مانده  از نصف کردن لیمو را درون شیشه ریختم کمی مربا ترش تر و ابکی تر از همیشه شده است. بنابراین از همیشه شکر بیشتری استفاده شد

 

 


/ 10 نظر / 265 بازدید
ستایش یانگوم

مژگان جون شما خیلی کدبانویی!ماشاله راستی خانومی منم میخواستم دستور این مربا رو بزارم اما شما زرنگتر بودی.باورکن من و شما یه نسبتی داریم باهم!راستی خونتون خیلی خوش منظره و زیباست.خوش به حالتون[قلب]

رز

مژگان جون عجب مربائی شده ، رفتم خرید از این لیموها بخرم که دلم حسابی آب شد ، دستتون درد نکنه

لاله

من این مربا رو از یه دوست خیلی هنرمند یاد گرفتم البته بدون هل و دارچین دستت درد نکنه مژگان جون

لاله

حتما مژگان جون به نظر منم رزی جون راست می گه چون منم تا حالا چند بار می خواستم بگم واقعا اسم وبلاگت برازنده ته ولی با این اسمی که رزی جون گذاشته یاد یانگوم و بانوی آشپزخانه و این حرفا افتادم که اونم بهت میاد :)))))

پیرامید

چه ایده ی جالبیه..... یه جورایی طرز تهیه اش مثل مارمالاد می مونه... ولی این حلقه حلقه ای بودن لیمو توش باعث میشه خیلی جالب بشه... دست شما هم درد نکنه خانومی...[لبخند]

اکــــــــرم

سلام ببخشید که ذیر به دیر خدمت میرسم اما بجاش یهو یه عالمه چیزای خوشمزه ازتون میبینم منم پارسال درست کردم اما هنوز نخوردیمش الان دیگه میچسبه باید برم سراغش ممنون از شما

مسعود

جمعه درست مي‌كنم. نتيجه‌اش رو هم بعد از عمل آمدن در وبلاگم مي‌گذارم. دستت درد نكنه. من عاشق ليمو و كلن چيزايي هستم كه كنار غذا خورده مي‌شه. اصلن غذا رو به عشق همين چيزاست كه مي‌خورم.

مهری

من تا حالا دوبار این مربا رو درست کردم ولی هردفعه قبل از آماده شدن وبا گذشت یک دو هفته کپک زد . چرا؟

اراده

سلام من 2 هفته پیش این مربا رو درست کردم الان خیلی ابش علیط نشده و یکم به تلخی میزنه .خیلی شکر ریختم و هنز ته طرف به اندازه 2 سانت شکر مونده و حل نشده .اگه راهنمایی کنید ممنون میشم