اسنک پنیری

این اسنک خوشمزه را ستایش جون در وبلاگ خوبش etayeshbanoo.blogfa.com  آموزش داده از من هم بپذیرید که بسیار خوشمزه و ترد و کریسپیست.فقط ستایش جون اسم انرا پفک گذاشته و من اسنک.ببخشید ستایش عزیزم اگر این تغییر و یک تغییر  کوچولو در رسپی  را دادم. من این اسنک را خیلی تند  در حدیکه رنگ اسنک کم به قرمزی  میزد ,درست کردم که می دانید از من دور از انتظار نیستچشمک

آرد                             ۱۰۰گرم

کره                              ۸۰گرم

پنیر چدار                        ۵۰گرم

پنیر گودا                          ۵۰ گرم

اب گرم                            نصف استکان

نمک                             خیلی کم

پودر پیاز                          به مقدار دلخواه

ارگانو                              به مقدار دلخواه

فلفل قرمز                        به مقدار دلخواه 

پودر سیر                        به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه:                                                                                                                                                                                                                               ابتدا ارد را 3 بار الک کرده و کنار بگذارید.پنیر گودا و چدار را در غذا ساز خوب له و ریز کنید. ارد را در یک ظرف مناسب با پنیر خوب مخلوط کنید و کره را ذوب کرده و به خورد ارد و پنیر بدهید. تمام ادویه ها را با مایه مخلوط کنید و ورز دهید در اینجا اگر به اب احتیاجی بود کم کم به ان اضافه کنید.شاید لازم نباشه که تمام اب مصرف شود باید تا زمانی که خمیر نرمی بدست بی اید اب اضافه کنید.(ستایش جان تمام ادویه ها را روی اسنکهای اماده ریخته اما من ادویه هارا با خمیر مخلوط کردم) درجه فر را روی 160 درجه تنظیم کنید. خمیر را به شکل دلخواه قالب بزنید و بر روی کاغذ روغنی بچنید.من با قالب گل قالب زدم و بعضی از ان را هم در قالبهای کوچک تارتلت گذاشتم. و بعدا توی انها را با پنیر طعم دار پر کردم.در هر صورت به هر شکلی که بخواهید میتوانید انها را شکل دهید به همان صورت خواهد ماند. در فر به مدت 30 دقیقه می گذارید.و بعد از سرد شدن به ظرف زیبایی منتقل کنید و در کنار ان و همراه آن  دیپ پنیر سرو کنید.                                                                                                                                                      
 
در اینجا خمیر را در قالبهای تارتلت کوچک را اماده کرده ام.این ورقه های تفلون هم بسیار کار را راحتر میکند بدون احتیاج به چرب کردن .
/ 7 نظر / 37 بازدید
مریم

[قلب][خوشمزه]

ستایش

به به مژگان جون.دستت درد نکنه.خیلی خوشمزه بنظر میاد.

افسانه

سلاااااام مژگان جون منو بخاطر کم کاری و تاخیرم ببخش ... روزگاره دیگه ... خودت که می دونی گاهی ... این اسنک ها خیلی خوشمزه به نظر می رسن .. دست شما و ستایش خانوم هر دو درد نکنه ... در اولین فرصت امتحانشون می کنم . بازم از لطف همیشگیت ممنونم عزیز دلم [ماچ]

هانی شف

منم با این اسم موافق ترم :))) کی سرم خلوت میشه اینا رو درست کنم...خیلی ممنون خانومی

negin

سلام مژگان جون. خوبی خواهر؟؟؟ اومدم کمی خستگی در کنم گفتم یه سری هم به شما بزنیم. راستی عالی شده ممنون

رویا

عذاب وجدان رو خوب اومدی [نگران] عزیزم دوست داشتی از عصاره ها استفاده کن