سمبوسه مراکشی (ادویه دار)
مواد لازم: تقریبا 20 تا 22 عدد سمبوسه متوسط
1-گوشت چرخکرده (ترجیحا گوسفندی) 320 تا 350 گرم
2-سیر له شده 2 حبه
3-پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
4-پودر دارچین 1 1/2 ق چ
5-پودر زیره سبز 1 1/2 ق چ
6-پودر زنجبیل 1 1/2 ق چ
7-کشمش 60 گرم
8بادام پرک بو داده شده و خرد شده درشت 80 گرم
9-گشنیز خرد شده 3 تا 4 پیمانه
10- خمیر فیلو یا نان لواش بسیار خمیر.
11- کره آب شده 15 گرم
12- روغن زیتون 2 ق س
طرز تهیه:
گوشت چرخکرده را با روغن زیتون تفت دهید تا قهوه ای شود.سیر‘پیازو ادویه را در آن بریزید و تفت دهید تا پیاز نرم شود و بوی ادویه بلند شود.سپس انرا در ظرفی ریخته و با کشمش و بادام بود داده شده و گشنیز مخلوط کنید .(میتوانید کشمش را نیز کمی تفت دهید). دو لایه از خمیر فیلو را با هم بردارید و به صورت نواری بلند به عرض تقریبا 8 سانت ببرید (اگر از لواش استفاده میکنید لازم نیست دو لایه باشد). با قلمو به داخل آن از کره ذوب شده بمالید.در انتهای این نوار 1 قاشق از مخلوط گوشت بریزید و انرا به شکل مثلث تا انتها بپیچید..وقتی همه خمیرها تمام شد. انرا داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید وروی همه انها کره ذوب شده بمالید. و سپس در فر نسبتا داغ فرار دهید تا طلایی شوند.حدودا 15 دقیقه طول میکشد. مراقب باشید تا نسوزد.
در مراکش این سمبوسه ها را با سس ماست و زیره سرو میکنند.
برای تهیه سس ماست و زیره:
1- ماست 1 1/2 پیمانه + 2 ق س آب لیمو + پودر زیره سبز 2 ق چ +شکر 1 ق چ + روغن زیتون 2 ق س
در مراکش این سمبوسه را با گوشت فیله گوسفند نیز تهیه میکنند.فیله هارا باریک میبرند و در روغن سرخ میکنند.
من تعدادی از انها را سرخ کردم.
به به دلم خواست. یعنی میشه منم اینو درست کنم به زودی؟ [قلب]
نوش جونتون. باید خیلی عالی باشه آپم و منتظرت
دوست گلم بازم چشممون به جمال این اسپایسی روشن شد. آپممممممم
"مسابقه شب یلدا 92- ایده های ناب" با جوایز ارزنده جزئیات را در لینک زیر ببینید: http://goodideas.ir/?p=13231
مژگان جون سلام. بعد از يه غيبت طولانى اومدم سلامى كنم و احوالت رو بپرسم. اميدوارم خوب و سلامت باشى! سمبوسه ها هم خيلى خوشمزه به نظر ميان! كلى دلم خواست! [گل]
سلام دارچین خانومی دستور تهیه سوسیسو برامون میذاری ؟ کالباسو دستورشو گذاشته بودی خیلی عالی ذستور سوسیسم بگو لطفا ممنون