کیک دارچین

مواد مورد نیاز:

آرد                         1 پیمانه

کره                        60 گرم

پودر شکر                 1/2 پیمانه

تخم مرغ زده شده      1 عدد

بیکینگ پودر              1 1/2 ق چ

نمک                     یک پنسه

شیر                      1/2 پیمانه

وانیل یا اسانس لیمو     کمی( اگر استراکت بود 1/2 ق چ)

 

برای روی کیک:

کره اب کرده           25 گرم

پودر شکر              1 ق س

دارچین                 1 تا 1 1/2 ق چ بنا بر ذائقه

پودر هل در صورت تمایل    1/4 ق چ تا 1/2 بنا بر ذائقه

 

طرز تهیه:

ابتدا فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد روشن کنید.کف و اطراف یک قالب گرد را خوب چرب کنید و کف ان نیز یک ورق کاغذ روغنی بیاندازید.کره و پودر شکر را در یک ظرف بریزید و با همزن خوب ان را بزنید تا کرم رنگ و خامه ای فرم شود .هر چه بیشتر بزنید کیکتان بهتر و پوک تر میشود.سپس تخم مرغ را که با خمزن دستی زده اید کم کم به مایه اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا مواد با هم ترکیب شوند.در آخر وانیل را نیز اضافه کنید و مایه را خوب مخلوط کنید.

آرد ,بیکینگ و نمک را از قبل الک کنید و اماده داشته باشید.در این مرحله  کم کم به مایه کیک اضافه کرده و با یک قاشق مواد را ارام هم بزنیدبعد شیر را با مایه مخلوط کنید تا یک دست شود.مایه را درون قالب  آماده بریزید روی ان را صاف کنید و به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید بعد از این مدت بیرون بیاورید و امتحان کنید ببینید اگر پخته بود ااز فر بیرون بیاورید و در همان قالب 5 دقیقه بگذارید بماند تا کمی خنک شود و سپس روی توری برگردانید.

اکنون تا کیک گرم است کره اضافی را که کمی ذوب کرده اید با فلمو روی کیک بمالید و رو و اطراف ان را اغشته کنید به کره.سپس دارچین و پودر شکر و پودر هل را با هم مخلوط کنید و با صافی کوچک روی کیک را بپوشانید.

کره زده شده با پودر قند                                                                                                                                                                                                                               

تخم مرغ زده شده را کم کم اضافه کنید                                                                                                                                                                                                             

کره کمی ذوب شده و نرم را با قلمو روی کیک گرم بمالید                                                                                                                                                                                         

کیک را روی توری بگذارید تا خنک شود                                                                                                                                                                                                               

روی کیک را با پودر شکر و دارچین و هل با یک صافی کوچک بپوشانید                                                                                                                                                                           ببخشید که برش خرده ان را ندارم .اقای همسری برای مهمان برد شرکت.ولی کیک بسیار ترد و خوبی می شود.و خیلی هم راحته.فقط باید بگم مایه ان شاید کمی سفت تر از مایه کیکهای دیگه باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/ 3 نظر / 100 بازدید
عارفه

خیلی‌ راحت و خوشمزه هست . من همیشه درست می‌کنم . دستت درد نکنه مژگان جون .

طاهره

سلام مژگان خانمی خوبی عزیزم؟ دستت دردنکنه عجب کیکی شده حتما حالم بهتر شد و حوصلم سر جا اومد درستش مینم چون ازش پیداس خیلی خوشمزه س عزیزم بدو بیا پیشم با هم بریم سفر [قلب]

ستایش

مژٓگان جون تو اخرش منو میکشیاااااا.اخه من عاشق ادویه ها بخصوص دارچینم.ببینم منو میکنی یه کدو قلقلی بعد قلم بدی؟؟؟؟/[زبان]